Necati Başar güven tazeledi Necati Başar güven tazeledi

CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Bülent Karakoç'a rozet takarak; 170 kişinin daha Karakoç'la birlikte geldiğini açıklamıştı. 

İYİ Parti'den son zamanlarda sadece 25 kişinin istifa ettiğini açıklayan Candemir Ongan "Daha önceki delege seçimlerinde zaten Bülent Bey'in seçimde bile 170 oy alamamış. Tamamen asparagas haberler" dedi.
Candemir Ongan'ın açıklaması şöyle: "Bizim eski ilçe başkan adaylarımızdan Bülent Karakoç,  en son bizden istifa etti. Ben size şöyle göstereyim; 15 Aralık 2023'te istifa etti. İYİ Parti Merkez İlçe'den toplamda 25 kişi istifa var. Bunların içinde mahalle olarak Bülent Bey'in ikamet ettiği mahallelerle alakası yok. Öncelikle ondan bahsedeyim. Daha önceki delege seçimlerinde zaten Bülent Bey'in seçimde bile 170 oy alamamış. Seçimlerde ben bizzat kendim de çalıştım, kendim de gördüm. Eski merkez ilçe başkanımız oldukça hezimetli oldu. Bu 170 kişi neredendir bilinmez. Ama İYİ Parti olmadığı kesinlikle gözükmektedir. Gerekirse ben bunu size imzalı kağıt olarak da veririm. Ama hani detaylı bilgiler olduğu için herkese gösterebilirim. 170 kişi kesinlikle bizden değil. Tamamen İYİ Parti'yi yıpratmak amaçlı. İyi Parti'yi güçsüz göstermek amaçlı bir çabadır. Kesinlikle böyle bir çaba içerisinde olanlar da bu şekilde doğruları gördükçe hezimetle karşılaşacaklarından şüphemiz yoktur. Bu haberler doğruyu yansıtmamaktadır." 

Muhabir: Öznur Güneş