Boşandığı kadının eşi ile komşusu çifti bıçakladı: 2 ölü, 1 ağır yaralı Boşandığı kadının eşi ile komşusu çifti bıçakladı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Bu kapsamda, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların (TMY) İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince OGM'nin taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 30 engelli ve 38 eski hükümlü/TMY statüsünde toplam 68 daimi işçi alımı olacak.

Adaylarda istenen genel ve özel kriterler ile diğer bilgiler İŞKUR açık iş ilanlarında yer verilecek. Bu ilanlar 22-26 Nisan sürecinde İŞKUR üzerinden paylaşılacak. İlanda yer alan kriterleri taşıyan adaylar, ilan boyunca başvurularını İŞKUR üzerinden yapması gerekecek.

Sözlü ve uygulamalı sınav için iletişime geçilecek adaylar, noter huzurunda yapılacak kura sonucu ile kararlaştırılacak. Kura yeri ve tarihi İŞKUR açık iş ilanında yer verecek ve ilgili OGM internet adresinde de ayrıca paylaşacak.

Kaynak: Haber Merkezi