Kozlu'da ki programda konuşan Önceki Dönem Milletvekili Hamdi Uçar, "Bazı belediye başkan adayları var, onu buraya gönderen belediye başkanına sesleniyorum; Bakın Ereğli gibi ekonomik olarak çok güçlü bir ilçede bile bir çivi çakmadılar. Ondan sonra geldiler yan komşularındaki ilçelerin adayları üzerinden bir takım politik oyunları oynamaya çalışıyorlar. Bunların hiçbirine inanmayın" diye konuştu. 

Programa; AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın adayı Dr. Ömer Selim Alan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, belediye başkan adayları, ilçe başkanları, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclisi üyesi adayları katıldı. 

Sürpriz olmadı: Kazanacağımızı bir hafta önceden biliyorduk! Sürpriz olmadı: Kazanacağımızı bir hafta önceden biliyorduk!

Hamdi Uçar, yaptığı konuşmada şunları söyledi 

Kilimli'den başlayan Kilimli, Zonguldak ve Kozlu'muzun sahil bandındaki yerel yönetimlerimizin daha güçlü bir şekilde olabilmesi adına bizlere destek istiyoruz. Katkı istiyoruz Bütün belediye başkanlarımızla, teşkilat mensubu arkadaşlarımız da sürekli beraber olduğumuz dönemlerde neler yapabiliriz, hangi hizmeti getirebiliriz, hangi Bakanlığa gidebiliriz diye sürekli kafaları gördük şükürler olsun ki! Bazı belediye başkan adayları var, onu buraya gönderen belediye başkanına sesleniyorum; Bakın Ereğli gibi ekonomik olarak çok güçlü bir ilçede bile bir çivi çakmadılar. Ondan sonra geldiler yan komşularındaki ilçelerin adayları üzerinden bir takım politik oyunları oynamaya çalışıyorlar. Bunların hiçbirine inanmayın. İstikrarın sürmesi adına bu ekonomik dar boğazının içerisinde bu yerel yönetimleri yönetebilecek güçlü, tecrübeli belediye başkanlarına, liderlere ihtiyacımız var. Işte onların hepsi burada. İnşallah Zonguldak'ta Ömer başkanımız da, Kozlu'da Ali Başkanımız da, yanımızda Kamil Başkanımız da yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. 

Muhabir: Öznur Güneş