Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig A Grubu'nda mücadele eden Akınspor Yönetim Kurulu ligde geride kalan 9 haftanın değerlendirmesini yaptı. Akınspor yönetimi, Ereğli'ye Süper Amatör Lig'de en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktıklarını, ligde kalıcı olmak ve bölgenin gençlerini takıma kazandırarak Akınspor neslini devam ettirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Ligde geride kalan 9 haftada 8 maç oynayan Akınspor 12 puanla 4'üncü sırada bulunuyor.

"AKINSPOR NESLİNİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Akınspor Yönetim Kurulu'nun yaptığı açıklama şöyle: "Zonguldak Süper Amatör Lige Akınspor olarak katılma hakkımızı; her sene olduğu gibi bu dönemde de kullanıp, Ereğlimizi süper amatör ligde en güzel şekilde temsil etmek için bu yolculuğa başladık.

Süper amatör A Grubu ve süper amatör B grubu olarak 2(iki)gruba bölünüp, şuan da devam eden ligde

hedefimiz; ilk olarak bulunduğumuz bu ligde kalıcı olmak, bölgemiz gençlerini kazanmak ve Akınspor ailesinin neslini devam ettirmektir .

Yaş ortalaması 22-23 olan ekibimiz ligimizin en genç ekibi pozisyonunda. Bulunduğumuz süper amatör A grubunda son 4 haftaya girerken de 12 puan ile 4.sıradayız. Grubumuzda birçok belediye takımı olmasına rağmen bu hedeflerimizin hepsini başardığımızı görüyoruz.

Bir elin parmağını geçmeyen, Akınspor sevdalılarının desteği ile bu yola çıktık. Alnımız ak bir şekilde imkanlarımız doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Başta: başkanımız Reşat Palaya; yıllardır bizlerle bir arada olup desteklerini esirgemediği için, hocamız İsmail Yalçın'a, koşullar ne olursa olsun taşın altına elini sokup bizlerle bu yola çıktığı için, Onursal başkanımız Akın Katı'ya, maddi manevi gölgesini hep üstünde hissettiğimiz ve ligin ilk maçından son oynadığımız deplasmandaki maçımıza kadar bizlerle birlikte oldukları için, sonsuz teşekkürü bir borç biliriz.

Bir teşekkürde; yürekleri ile mücadeleleri ile adamlıkları ile taktir toplayan bizleri gururlandıran sporcularımıza..."