Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup'ta mücadele eden ve sezon sonunda hayal kırıklığı yaşatan Ereğli Belediyespor'da taraftarın üzüntüsü devam ediyor. Eflatun-beyazlı ekipte önümüzdeki günlerde radikal kararların alınması bekleniyor.

HALİL POSBIYIK BASIN AÇIKLAMASI YAPACAK

Ereğli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık'ın önümüzdeki hafta yapacağı basın toplantısıyla Ereğli Belediyespor'un durumu ve gelecek planlamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunacağı açıklandı. Toplantının zamanı daha sonra açıklanacak.

Başkan Halil Posbıyık, 12 Branşta 900'e yakın sporcuyla mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor hakkında önümüzdeki hafta düzenleyeceği basın toplantısıyla değerlendirme yapacak.

Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup'ta sezonu ikinci sırada tamamlayan Ereğli Belediyespor Futbol Takımı'nın durumu ve gelecek planlamasıyla ilgili de açıklama yapacak olan Başkan Halil Posbıyık'ın açıklamaları daha şimdiden merak konusu oldu.

HANGİ AÇIKLAMAYI YAPACAK? YAPACAĞI AÇIKLAMA BİNLERCE KİŞİYİ İLGİLENDİRİYOR
Başkan Halil Posbıyık'ın önce yönetimle bir görüşme yapması bekleniyor. Posbıyık'ın son 4 yılda yaşanan hayal kırıklığının ardından "Bundan sonra lige kendi yetiştirdiğimiz gençlerle devam edeceğiz, yatırımı bu gençlere yapacağız" yada "Bu kadar yatarım yaptık, hedef büyüttük, pes etmek yok. Daha güçlü bir kadro kurup 3.lige çıkacağız" açıklamalarından birini yapması bekleniyor.

Başkan Posbıyık'ın yapacağı açıklama binlerde taraftarı yakından ilgilendiriyor. Heyecanlı bekleşi başladı.