Zonguldak'ta patlama sesleri: Vatandaşlar panik oldu! Zonguldak'ta patlama sesleri: Vatandaşlar panik oldu!

Türkiye'nin ilk 'Hydrocharging Meltblown Kumaş' üretim hattını da içerisinde barındıran FMG Filtre Plastik A.Ş Fabrikası’nın açılış, FUZ Makine A.Ş Teknoloji ve İnovasyon Atölyesi'nin temel atma töreni, 24 Mayıs Cuma saat 15.00 Zonguldak’ta FUBA Fabrika Yaşam Kampüsü’nde gerçekleşiyor.
MFA MASKE’nin de bünyesinde yer aldığı FUBA Şirketler Grubu şirketlerinden FMG Filtre Plastik A.Ş. üretim tesisinin açılışı ve FUZ MAKİNE A.Ş’ye ait Teknoloji ve İnovasyon Atölyesinin temel atma törenini 24 Mayıs Cuma saat 15.00’de Elvanpazarcık, Hayat Mahallesi Baruthane Sokak’taki FUBA Fabrika Yaşam Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. 
Türkiye’nin ilk Hydrocharging Meltblown Filtre kumaşını ve plastik mamul üretim tesisinin açılışı için tüm hazırlıklar tamamlandı. 
Açılışa Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı, Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank’ta katılıyor. 
FUBA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun ve Başkan Vekili Fatih Furtun açılışa Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı, Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank’ın yanı sıra bölge milletvekilinin de katılacağını açıkladı. Fatih Furtun ve Murat Uzun, “Zonguldak halkını heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz” dediler.

Kaynak: Haber Merkezi