Zonguldak’ta 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde gazetecilik vasfını kaybeden ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) gömleği giyinen Özgür Halkinsesi İnternet Sitesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Özdemir, Gazipaşa Caddesi’nde AK Parti Seçim Stantı önünde AK Parti Gençlik Kolları Üyesi bir gence saldırdı. Yumrukların ve tokatların havada uçuştuğu olayda Mustafa Özdemir, AK Partili gence önce sözlü ardından ise tokat atarak fiziki saldırıda bulundu. 


Olay öğlen saatlerinde Gazipaşa Caddesi’nde bulunan AK Parti Seçim Standı önünde meydana geldi. İddiaya göre; cadde üzerinde yürüyüş gerçekleştiren CHP grubu ile AK Parti Seçim Standı önünde; AK Partililer arasında sözlü atışmalar meydana geldi. Bu esnada Mustafa Özdemir, geçtiğimiz günlerde CHP’li Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Dinç’in saldırısına uğradığını belirterek suç duyurusunda bulunan AK Parti üyesi bir gence ‘Sen benim Meclis Üyesi Adayıma nasıl iftira atarsın?’ Diye bağırdı. Gencin de sözlü karşılık vermesi üzerine Özdemir, AK Parti üyesi gence tokat atarak saldırdı. Saldırının ardından iki grup arasında yumruklu kavga meydana geldi. Sağ duyulu partililerin ve polisin araya girmesi ile taraflar birbirinden ayrıldı. 

Mustafa Özdemir’in gazetecilik yerine bir siyasi bir partinin fanatik taraftarı gibi davranması ve bir gence tokat atarak saldırması kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Tokat Attı 1

Tokat Attı2

Gençlerin 19 Mayıs sergisi açıldı Gençlerin 19 Mayıs sergisi açıldı

Muhabir: Öznur Güneş