Esnafın planları altüst oldu, yanlıştan dönülmesi için çalışıyoruz Esnafın planları altüst oldu, yanlıştan dönülmesi için çalışıyoruz

Çaycuma’da CHP’nin ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı. Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen aday tanıtımına CHP Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğ Ertuğrul, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, önceki il, ilçe beleye Başkanların ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
İlk olarak 5 il genel meclis üyesi adayları olan Selahattin Ergün, Hamdi Akyüz, Ayhan Doğan, Şemsettin Çak, Celal Arık  tanıtıldı. 
Toplantıda , Çaycuma Belediye Başkanı ve Adayı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı ve Adayı İsmail İnam, Saltukova Belde Belediye Başkanı ve Adayı Alim Genç, Nebioğlu Belde Belediye Başkan Adayı Çetin Verim, Filyos Belde Belediye Başkan Adayı Erol Acar ve Karapınar Belde Belediye Başkan Adayı Hakan Toprak tanıtıldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler şunları söyledi: 'Bir milletin esaretten kurtuluşuna ve bir ülkenin yeniden kuruluşuna öncülük etmiş, mirasını bir asra dayamış partimizin bu şerefli demokrasi mücadelesinin bir parçası olmaktan onur duyuyoruz. Bizlere bu memleketi canları pahasına hediye eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz.
Sorumluluk ve görev bilinciyle, 
yılmadan ve yorulmadan, 
değişimin yüzyılında, yüzyılın 
değişimini 31 Mart 2024’te 
yerelde başlatacağız.
2014 yerel seçimlerinde muazzam bir başarıya imza atarak eşitlikçi şeffaf hesap verilebilir yönetim anlayışıyla sosyal refahın altyapısını oluşturan hizmetlerini ve projelerini ayrım gözetmeksizin hayata geçireren belediye başkanlarımız halkımızın güvenini ve teveccühünü kazandılar.. 
Halkın belediyeleri şiariyla, Merkezi yönetimin tüm engellemeleri ve ayrımcı politikalarına rağmen, Parti, siyasi görüş, kişi veya sınıf ayrımı yapmadan,  dayanışmacı sosyal belediyecilik ile herkese eşit ve ayrımsız hizmet sunarak var güçleri ile çalıştılar, çalışacaklar...
Önce insan diyen CHP’li yerel yönetimlerimizin sosyal belediyecilik anlayışını Vadi bölgesi ile buluşturmaya kararlıyız. 
İlk günkü heyecanımız da inancımız da yüksek... Partimize ve Çaycuma'ya hizmet etmek için görev alan tüm belediye başkanı adayı yol arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz...
Hiç şüphemiz yok sizlerin desteği ile, 31 Mart'ta Cumhuriyet Halk partisi kazanacak, halk kazanacak... Hep birlikte kazanacağız kazanacağız kazanacağız".
CHP Zonguldak önceki Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Zonguldak Milletvekilleri Eylem Ertuğrul ve Deniz Yavuzyılmaz kısa bir konuşma yaparak 31 Mart’ta adayları oy istediler.
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise konuşmasında:" 2014 deprem oldu, yer yarıldı. Birileri içine girdi. 5 yılda ben sizi hiç mahcup etmedim.2019 yılında ara açıldı. Şu anda 400 kişi belediyede çalışıyor. Kimsenin oyunu sormadık herkese eşit davrandık. Kimseye haksız çıkar sağlamadık. Herkesle iyi geçindik. Boşa akan sulardan elektrik üretiyoruz. A
Hangi belediye yaptı. Elimiz felakette Hatay'a uzandı. Hem destek verdik hem deprem konutu yaptık. Çalışanlarımızın haklarını koruduk. İlahi adaleti sağlamak için elimizden geleni yaptık' diyerek yaptığı projeleri sıraladı.

Chp1-2Chp2-2Chp3-1Chp5Chp4

Muhabir: Yeliz Alagöz