2021-2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge, 1.Grup'ta ligi istediği yerde bitiremeyen Devrek Belediyespor, Gelikspor ile Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda play-aut maçı oynamış ve bu maçı uzatmalarda 1-0 kazanarak BAL'da kalmayı başarmıştı.

2022-2023 futbol sezonuna yeni yönetim ve yeni teknik direktörle girecek olan Devrek Belediyespor'da iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor.
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un kulüp başkanlığından istifa etmesinin ardından takımda başkanlığa Sedat Karagülle getirildi. Karagülle ve yönetimi Teknik Direktör olarak Birol Akkaya ile anlaşmaya vardı.

Devrek Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Birol Akkaya ile yürüttükleri transfer çalışmaları kapsamında iç transferde 8 futbolcu, dış transferde ise 10 futbolcu ile kesin anlaşmaya vardı. Kırmızı-beyazlı ekip anlaşmaya varılan futbolcular için toplu imza töreni düzenleyecek, Temmuz ayı sonunda ise sezon açılışı gerçekleştirilecek.

1 KALECİ, 1 SAĞ AÇIK ALINACAK
Devrek Belediyespor, teknik heyetin raporu doğrultusunda 1 kaleci, 1 de sağ açık transfer edecek. Sezon öncesinde kadro ise 24'e tamamlanacak.

BAŞKAN SEDAT KARAGÜLLE "18 FUTBOLCU İLE ANLAŞTIK"

Kırmızı-beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Sedat Karagülle yaptığı açıklamasında 18 futbolcu ile anlaştıklarını belirterek şöyle konuştu: "Yeni sezonda Devrek Belediyespor'u şampiyon yaparak 3. Lig'e çıkaracak güçlü bir kadro için yönetici arkadaşlarımızla birlikle gece gündüz çalışıyoruz. Teknik adam Birol Akkaya'nın raporu doğrultusunda iç transferde 8, dış transferde ise 10 oyuncu olmak üzere toplam 18 futbolcu ile prensiple anlaştık. Devrek Belediyespor ne zaman bir oyuncuyu duyursa hemen bir çok takım ilgileniyor. Prensiple anlaştığımız 18 oyuncu bu ayın sonu Devrek'e çağırarak imza töreni yapacağız"