Zonguldak&[#]8217;ın Kozlu Beldesi Belediye Başkanı Ali Bektaş, zemini toprak olan Kozlu Ahmet Taneri Sahası çime dönüştürüleceğini ifade etti. Çalışmaların başladığını belirten Başkan Bektaş, stadın da yeniden yapılandırılacağını kaydetti.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, yaptığı açıklamada toprak zemine sahip Ahmet Taneri Sahası&[#]8217;nın zemininin sentetik çim yapılacağını kaydetti. Çalışmaların start aldığını anlatan Başkan Bektaş, &[#]8220;Sentetik çim yapılabilmesi için saha ile ilgili firmaya yer teslimi yapıldı. Sahanın etrafındaki tel örgüler ve gereksiz direkler yerinde söküldü. Şuanda bütün aktivasyonları, ölçümleri yapıldı. Bütün kotlamaları yapıldı. Büyük ihtimalle bu günden itibaren hızlı bir şekilde çalışmaya başlanacak. Yeni sezona yetişecek olan sahanın çalışmaların başlamasının ardından bizde vakit kaybetmeden sahanın etrafındaki tribünleri yıkacağız. Yerine 350 - 400 kişilik yeni bir tribün yapmayı planlıyoruz. Tribünün altında soyunma odaları, tuvalet ve benzeri ihtiyaçlar için gerekli odalarını yapacağız. İl Gençlik Spor Müdürü ile ortaklaşa yaptığımız çalışmalar ile sahayı yeniden yapılandıracağız. Tribün ve soyunma odalarını yerine yerleştirerek, sahayı sezona yetiştireceğiz. Sahanın bir an önce bitirilmesi konusunda ilgili müteahhit firmada çok hassas ve duyarlı yaklaşıyor. İnşallah sezona yetiştireceğiz&[#]8221; dedi.
Sahil projesinin de sahan çevresinden start aldığını belirten Başkan Bektaş, Sahil projesi kapsamında bölgede bulunan Belediye şantiyesinin de 1 hafta içerisinde yıkımına başlanacağını sözlerini ekledi. Bektaş, bölgenin 1 ay içerisinde çok daha farklı bir görünüme sahip olacağını kaydetti.
Editör: Pusula Gazetesi