2019'da olduğu gibi 2024 dedi vatandaşların karşısına projelerle çıktıklarını belirten Kamil Altun "Önümüzdeki seçimlerde de inanıyorum ki yine takdirleri bizden yana olacaktır. Kilimli biliyorsunuz ilçe olduğunu ancak bu dönem yeni yeni hissetmeye başladı" diye konuştu. 

Havva Çelik hayatını kaybetti Havva Çelik hayatını kaybetti

Kamil Altun, seçim çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:
"Öncelikle tüm Kilimli hemşehrilerime saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. Seçim çalışmaları güzel geçiyor. Aslında ben her daim şunu söyledim. Yine aynısını tekrar ediyorum. Göreve geldiğimiz günden beri hiç durmaksızın yarın seçim varmış gibi eksik olan hizmetlerimizi getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çok şükür ki beş yıldan beri yaptığımız çalışmaları her mahallede sunumlarını yapıyoruz.
Projelerimiz seçim sürecinde çok şükür ki bizim biraz daha önümüzü açmış durumda. Kuvvetli bir şekilde tüm teşkilatlarımıza, tüm meclis üyelerimize, tüm vatandaşlarımızla beraber Kilim'deki 31 Mart 2024 seçimlerine gayet hazırlıklıyız. Çalışmalarımız sahalarda devam ediyor. Az önce Damarlı Mahallemizde kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızla, yeni projelerimizin takdimini yaptık. 2019'da da aynısını yapmıştık. 2019'da hatta iki tur atmıştık. Üçüncü tur için zaman yetmemişti. Çünkü vatandaşlarımızın karşısına gerçekçi projelerle çıkmış ve onları ikna etme çabamız vardı. Çok şükür 2019'da bize verdikleri güçlü destekle beraber yetkiyi aldık. Önümüzdeki seçimlerde de inanıyorum ki yine takdirleri bizden yana olacaktır. Kilimli biliyorsunuz ilçe olduğunu ancak bu dönem yeni yeni hissetmeye başladı. Tüm kurumlarıyla beraber."

Muhabir: Öznur Güneş