Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkartılan ve çimleri yenilenen Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın tartan pisti kötü hava şartları nedeniyle yapılamamıştı. Yüklenici firma havaların ısınmasıyla birlikte tartan pistte çalışmalara başladı. Kapalı tribün ön kısmında devam eden çalışmaların hava şartlarının elverişli olması halinde kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Yaklaşık 2 ay önce tamamlanan çim değiştirme çalışmalarının ardından çim mükemmel hale gelirken, yeni sezonda Zonguldakspor'un kaliteli zeminde futbol oynaması futbol keyfinin de artmasını sağlayacak. Çimlerin ardından tartan pistin de tamamlanması ile birlikte Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda bütünlük sağlanacak.

DUVARLAR İÇİN İHALE YAPILACAK
Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın yıkılma tehlikesi yaşanan duvarların yenilenmesi için kısa sürede ihaleye çıkılacağı öğrenildi. Açık tribün koltuklama çalışmaları ise duvarların yapılacak olması nedeniyle ertelendi. Duvarların yenilenmesinin ardından ise koltuklama çalışmalarının yapılacağı öğrenildi.