Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kadınlara jest yaptı.

Kadınlar için bir eğlence organize eden Kamil Altun, onlarla birlikte dans etti, sohbet etti ve hediyeler dağıttı. Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, son günlerin meşhur türküsü 'Erik Dalı' eşliğinde kadınlarla dans ederek stres attı.
KİLİMLİ SİZLERLE ÇOK DAHA GÜZEL
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Paflagon tesislerinde düzenlenen etkinliğe katılan yüzlerce kadın gönüllerince eğlendi. Programda konuşma yapan Kilimli Belediye Başkanı Kamil ALTUN “Hayatımızın her alanında var olan siz kadınlarımız, Kilimlimizin gelişimi ve değişiminde de çok önemli roller oynuyorsunuz. Belediyemiz bünyesinde de Özel Kalem Müdürlüğünden, Park ve Bahçeler Personellerine, Belediye Başkan Yardımcılığından; Basın ve Halkla İlişkiler ekibine kadar belki de belediyeler nezninde en çok kadını istihdam eden bir kurum olabiliriz. Çünkü kadının olduğu yerde merhamet vardır, kadının olduğu yerde tertip ve düzen vardır, kadının olduğu yerde huzur vardır. İnşallah yeni dönemde de bu birlik beraberliğimiz devam edecek; hayata geçirdiğimiz projeler ile iş hayatında Kilimlili kadınlarımız çok daha fazla etkin olacak. İlçemize kazandıracağımız sosyal donatı alanları ve kültür sanat etkinliklerinde yine en önde siz değerli kadınlarımız olacak. Geziler, konserler ve kültür ve sosyal etkinliklerle çok daha aktif bir Kilimliyi birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

Kayıp demans hastası annesini ararken, tren çarpmasıyla öldüğünü öğrendi Kayıp demans hastası annesini ararken, tren çarpmasıyla öldüğünü öğrendi

Altun, programın bir bölümünde kadınların ricasının kıramayarak onlarla birlikte müzik eşliğinde yöresel oyunlar oynadı. O anları ölümsüzleştirmek isteyen kadınlar selfi çekerek ve sosyal medya hesaplarından çanlı yayınlar yaptı.

I M G 20240309 W A0185

Muhabir: Öznur Güneş