Evinizde yer alan bir birinden değerli eşyalarınızın arızalarını gidermek ve çözümü kolaylaştırmak için İzmir Arçelik servisi olarak teknolojiyi ve eğitimleri çok yakından takip ediyorlar.Alanında eğitimli bir kadro ile birlikte yerine getirmekte oldukları beyaz eşya servisi hizmetlerimiz ile müşterilerimizin taleplerini en kısa sürede karşılıyorlar. İlk amaçları ise müşteri memleketi olduğu teknik servis çalışmalarımızda her zaman garantili çalışmalar sizler için yapılmaktadır.

Arçelik servisleri alanında yeterli bilgi ve deneyime sahip olan kadrosu ile müşterilerine hizmet sunmaktadır. Vermiş oldukları hizmet sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her durumda hangi şehir ve hangi semtte olduğunuz fark etmeden sizlere hizmet sunmaktadır. Arçelik servisleri ile yapacağınız görüşmeler sayesinde taleplerinizi ileterek kısa bir zaman içinde sizlere geri dönüş sağlanacaktır. Yaptığınız talepler doğrultusunda belirtmiş olduğunuz adrese en kısa zaman da ulaşım sağlanıyor. Servis ekipleri eşyanızdaki gerekli kontrolleri sağlanmasının ardından belirlenen arızaya göre çalışmaları devam ettirirler.

Parça Garantili Beyaz Eşya Sevisi

Dünyada ün almış olan ender Türk markalarından Arçelik, farklı niteliklere ve farklı özelliklere sahip pek çok ev eşyası üretiyor. Ürettikleri ürünler son derece kaliteli ve dayanıklı olan bu ürünler garantili ve senelerce sorunsuz kullanılabilecek ürünlerdir. Bu özellikleri açısından özellikle tercih edilen Arçelik markası servisi hizmetleri bakımından da pek çok markadan çok daha üstün bir anlayış ve kaliteyle hizmet sunmaktadır.

Arçelik marka cihazlarınızı Parça Garantili Beyaz Eşya Sevisi ile eşyalarınız tamir ederek garanti sunarlar. Söz konusu olan garanti süresi yedek parçaların cinsine göre değişiklik gösterir. Ürünleriniz için arıza tespiti ve hangi parçanızın arızalı olduğunu öğrenmek için yetkili servis bayilerini arayabilirsiniz.

Arçelik servis ücreti 2022 ne kadar?

Arçelik markalı beyaz eşyalarınızda ve küçük ev eşyalarınızda meydana gelen arıza ya da hata durumu söz konusu olduğu zaman yetkili servisler ile iletişime geçebilirsiniz. Teknik servislerle yapacağınız görüşmeler ile sunmuş olduğumuz hizmetlerden faydalanmakiçin taleplerinizi bildirebilirsiniz. Kesintisiz destek hattı üzerinden yapacağınız görüşmeler sayesinde merak ettiğiniz konular hakkında daha fazla bilgi alma şansınız bulunmaktadır. Peki

Arçelik servis ücreti 2022 ne kadar?

Servis ücretleri hakkında bilgi almak için teknik servisleri arayarak bilgi edinebilirsiniz. Teknik servisi aradığınız zaman yetkili elemanlarla yaptığınız görüşmeler sonrasında oluşan arıza durumuna göre belirlenecek fiyat seçenekleri üzerinden servisten hizmet alabilirsiniz. Eğer ürünlerinizdeki arıza durumunun nedeninin parçalar da meydana gelen sorunlar olduğu tespit edildiyse, yedek parça değişimi ile cihazın tekrardan çalışır duruma getirilmesi sağlanır. Arçelik servis ücretleri ise evinize gelen arıza tespiti yapıldıktan sonra servis elemanları tarafından 50 lira ile 100 lira arasında değişiklik gösteren bir fiyat alınmaktadır.

Arçelik müşteri hizmetleri numarası kaç?

Firmamız, Arçelik ürünlerinin yüksek kalite ve aynı zamanda tercih edilirliğinin bilince olarak Arçelik servisi şeklinde hizmet sunmaktadır. Arçelik temin etmek ve iade etmek için verilen servis hizmetleri ile müşterilerin ileri seviyelerde taktirlerini sağlıyorlar. Güvenli, hızlı ve uygu fiyatlı servis hizmetlerinden yararlanmak için 7 gün 24 saat çalışan çağrı merkezlerini arayabilirsiniz. Peki Arçelik müşteri hizmetleri numarası kaç?

Arçelik müşteri hizmetleri numarası 444 0 888 olan bir numaradır. İstediğiniz zaman bu numarayı arayarak Arçelik marka ürünleriniz için bilgi alabilir ayrıca arıza kaydı da yaptırabilirsiniz. Arıza kaydı yaptırdığınız zaman size uygun olan bir gün ve saat belirlenerek yetkili servis elemanları evinize gelerek ürününüzün arızanı tespit ederler.

Kaynak: https://arcelikservisi-izmir.com