Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde annesinin sevgilisi tarafından tecavüze uğrayarak hayatını kaybeden 2 yaşındaki N.N.Ö'nün annesi M.Ö'nün 1,5 yıl önce ikinci kocasından boşanmak için Show Tv ekranlarında yayınlanan 'Didem Aslan'la Vazgeçme' programına katıldığı ortaya çıktı.
Programda Bartın'da ikamet ettiğini, 3 kez evlenerek 5 çocuğu olduğunu söyleyen 36 yaşındaki M.Ö. resmi nikahlı ikinci eşinden  5 yıldır boşanamadığını ifade ederek Didem Aslan'dan yardım istedi.
Ancak programa çok sayıda kişi telefonla bağlanarak M.Ö'nün çok sayıda erkekle beraber olduğunu iddia ettiler.
M.Ö, o zamanlar 6 aylık olan kızı N.N.Ö'nün ikinci eşinden sonra birlikte yaşadığı adamdan olduğunu ancak babasının bebeği kabul etmediğini ve bir kez bile görmediğini söyledi. Kızı için DNA testi isteyen anne ikinci eşinden olan 8 yaşındaki kızını da babasının kabul etmediğini açıkladı.
Programa M.Ö. hakkında çok sayıda ihbar yağarak dolandırıcılıkla suçlandı.
M.Ö'nün bir süre sonra Bartın'dan Çaycuma'ya taşındığı ve Bartın'dan tanıdığı  F.S'nin olay günü evine gelerek 2 yaşındaki kızına istismarda bulunduğu öğrenildi. 
Babasının kabul etmediğini 2 yaşındaki N.N.Ö'nün cenazesine devlet sahip çıkarak, Çaycuma'da kimsesizler mezarlığında toprağa verildi.


Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Metin Özden