Zonguldakspor alt yapı futbol takımı Antalya'da. 2006 2007 2008 yaş grupları ile ülkenin çeşitli illerinde turnuvalara katılarak sporcuların gelişimini sağlayan Zonguldakspor alt yapı antrenörlerinden Muhammet Şaffak ekibi ile birlikte bir yeni turnuva macerasına daha girdi.

Zonguldakspor alt yapı takımı Antalya Kemer'de gerçekleştirilecek olan özel turnuvanın daveti üzerine Antalya'da gitti.

Kırmızı-lacivertli ekip Galatasaray ve Beşiktaş gibi üst düzey takımların da yer alacağı turnuvada iyi sonuçların yanı sıra iyi bir tecrübe kazanarak kente dönmeyi hedefliyor. Kemer'de 4 gün sürecek olan özel turnuva da ana hedef tecrübenin yanı sıra futbolcuların özgüven kazanması.

"ZONGULDAKSPOR'U VE ZONGULDAK'I İYİ TEMSİL EDECEĞİZ"

Özellikle son 3 yılda oluşturduğu ekiple birlikte yeni yetenekleri Zonguldakspor'a kazandıracak olan alt yapı antrenörü Muhammet Şafak turnuvanın kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: ''Kemer'de yapılacak olan özel turnuvada Galatasaray ve Beşiktaş'ın alt yapıları da mücadele verecek. Zonguldakspor olarak zorlu maçlara çıkarak ilimizi temsil edeceğiz. Hedefimiz yerel turnuvada aldığımız başarılar gibi burada da ilimizi en şekilde temsil etmek. Sporcularımız çok heyecanlı. Bu turnuvada en önemli kazancımız tecrübe olacak"

Editör: Pusula Gazetesi