AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bünyamin Bostancı’nın mitingi Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, İlçe Başkanı Birol Yiğit’de mitinge katılarak Bostancı’ya destek verdi.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Birol Yiğit, ciddi anlamda projeler yapılacağını söyledi.
Belediye Başkan Adayı Bünyamin Bostancı su fiyatlarını eleştirerek konuşmasına başladı. Bostancı: 'Sokak hayvanları, yol katkı payları ve imar 18 uygulamaları gezdiğimiz yerlerde en çok duyduğumuz sorun. 
Bizden önce yapılan mitingde 'her şeyi biz yaptık' deniliyor. Bazıları Ahmet Çolakoğlu'nun gayretiyle ile TPAO tarafından yapıldı. Kaç yıldır neredesiniz? Bir kaç gündür kedileri serum takılıp fotoğraf çekiliyor. Biz gündeme getirdik sokak hayvanları projesini. Sizleri camiye teravih namazını davet etti. İnşallah kendisini de katılırsa biraz imana gelir.
Alt yapı yapmadı. Üstüne makyaj yapıyor. Yolları daraltdı. Arşimet türbüni yaptı, çalışmıyor, varagel çalışmıyor. Maliyetlerini eski paralardan açıklıyor.
İmar barışını eleştirdi, 'Çıkaranın Allah belasını versin' dedi. Belediye Başkan olur olmaz evine bir kat çıktı. 6. katı çıktı. Çatı katına da içkili mekan ruhsatı aldı.
Kendisine seçimden sonra Bodrum'a sağlıklı günler diliyorum. Esnafı tel örgü içine aldılar. İlk işimiz onları kaldırmak olacak. Çaybel'in alt şirketi var, ondan bahsetmiyor.
Çaycuma'nın evladı varken, Zonguldak ve Bartın’dan çalışanlar Belediyede. 
Çaybel'in müdürünün 10 yıllık hesaplarını incelensin. Ahmet Öztürk belediyeye kamyon  şoförü olarak girdi. Şimdi belediye başkanının danışmanı.  Belediyeden iyi bir maaş alıyor.  Ehliyeti bile yok. Çaybel'in aracı Zonguldak'taki evine bırakıyor." diye konuştu.

Ak Parti Çaycuma Aday 2

Belediyeden karikatür yarışması Belediyeden karikatür yarışması

Ak Parti Çaycuma Aday 1

Muhabir: Yeliz Alagöz