Sürpriz olmadı: Kazanacağımızı bir hafta önceden biliyorduk! Sürpriz olmadı: Kazanacağımızı bir hafta önceden biliyorduk!

İYİ Parti'de Merkez İlçe Başkanı Candemir Ongan dahil bazı ilçe başkanları Mustafa Gökhan Demirtaş'ın Gülüç'ten aday olmaması için kazan kaldırdılar. Geçtiğimiz haftalarda Genel Merkez'den yetkililerin gelerek inceleme yapmasına ve henüz bir karar vermemesine rağmen Demirtaş'a yapılan ziyaret parti tabanında rahatsızlık yarattı.
İYİ Parti'de bugün olağanüstü toplanan ilçe başkanlarının istifa etmeye hazırlandığı iddia edildi.
Diğer taraftan İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş'ın yaptığı "İddaa o ki 6 milyona gitmiş, he? Yazık çok yazık. En şaşırtıcı olanın da bir kadının aldığını konuşulması" şeklindeki paylaşımı dikkat çekti. Kamuoyunda 6 milyon TL'yi partiden hangi kadının aldığı merak ediliyor.

İYİ Parti 28'inci Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan ve partililer Gülüç Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Gökhan Mustafa Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduktan sonra ortalık yeniden karıştı.

I M G 20240210 W A0098


Editör: Öznur Güneş