Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi kavga: İncivez karıştı! Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi kavga: İncivez karıştı!

'Trabzonlunun CHP'lisi makbul' diyerek Zonguldaklıları ayrıştırdığı yönündeki sözleri değerlendiren Devrim Dural "Belediye başkan adaylarımız, toplumumuzun bütün kesimlerine hizmet etmeye talip" diye konuştu. 
Devrim Dural, açıklamasında şunları söyledi: "Bizim bütün bölgelerdeki belediye başkan adaylarımız, toplumumuzun bütün kesimlerine hizmet etmeye talip. Hiç kimseyi ayırt etmeden, kesintisiz ve devamlı hizmet etme mecburiyetinde olan insanlar. şehri-l emin diyoruz. Belediye Başkanına, şehrin anahtarını teslim ediyoruz. Zonguldak’ta başka memleketlerden gelmiş birçok insanımız var. Bizim birini, birinden ayırt etmemiz mümkün değil. Hepsi bizim için çok değerli. Son derece kıymetli. Herkese eşit bir şekilde hizmet etmeye Zonguldak’ta talibiz. Bir ayrıcalık yapacaksak Zonguldak’ta; kadınlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza ve yaşlılarımıza bir ayrıcalık yapmamız söz konusu. En nihayetinde çabamız, eşit bir Zonguldak için. Nasıl diğer belediyelerde eşitlik içindeysek, Zonguldak Belediyesi’ni aldığımız zaman da aynı anlayış içerisinde olacağız." 

Muhabir: Öznur Güneş