Belediye Başkan adayları ve meclis üyeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP'li Mustafa Öztürk "Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinden kesinlikle ve kesinlikle çıkmadan, düşünmeden, yargılamadan ilerlediğimizi herkesin bilmesini isterim. Bizim yolumuzda kaypaklık yok, çakallık yok. Bizim yolumuzda zikzak yok" diye konuştu. 

Dere ıslahı çalışmasında bin 183 yaşındaki porsuk ağacını kökünden kestiler Dere ıslahı çalışmasında bin 183 yaşındaki porsuk ağacını kökünden kestiler

Mustafa Öztürk'ün açıklaması şöyle:
"Ben de bu vesileyle bir şey söylemek istiyorum. İlçe başkanıma teşekkür etmek istiyorum.  Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Çıktığımız yolda mekanı cennet olsun. Başbuğumuzun izinden liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinden kesinlikle ve kesinlikle çıkmadan, düşünmeden, yargılamadan ilerlediğimizi herkesin bilmesini isterim. Bizim yolumuzda kaypaklık yok, çakallık yok. Bizim yolumuzda zikzak yok. Bizim yolumuz turan yolu. Bizim yolumuz Kızıl Elma'ya çıkar Bizim yolumuz Allah yolu.
Şunun bilinmesini isterim. Bizim Allah'ımız var, liderimiz var. Bunu özellikle vurguluyorum. Öncelikle Allah'ımız var. Sonra da liderimiz var. Teşkilatımız burada. Teşkilatımız, liderimizin emrinde Biz onun için her yola, ölüme de gideriz. 
Ve şunları eklemek istiyorum; Cumhur İttifakına sonuna kadar bağlı olan, yara almaması için 2 gün öncesine kadar özveriyle çalışan, hiçbir şekilde kimsenin zararını istemeyen bir teşkilatız. Ancak bizim adayımızı istifa ettirip uhtelerini alana kadar. Bu saatten sonra yarışta her şey mübahtır fıtratıyla yolumuza devam edeceğiz.
8-10 yerde belli başlı kişilerce hem de yetkili kişilerce belediye meclis adaylarımıza çekilmemesi konusunda tehditler savruldu. Bizim tehditle işimiz yok. Biz tehdit yemeyiz. Kesinlikle umursamayız. Ülkücü hareket burada. Ülkücü hareket her zamankinden daha dik. 
Biz yolumuza devam edeceğiz ve ülküdaşlarımızla kenetleneceğiz Elhamdülillah. Zonguldak'ta tarihte olmayanı inşallah bu sene hep beraber yapacağız" dedi. 
 

Muhabir: Öznur Güneş