Zonguldak Kömürspor'un resmi maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın tehlike oluşturan duvarlarının onarımı ve güçlendirilmesi ile ilgili ihale gerçekleştirildi.

Yaklaşık 55 yıldır Zonguldak ve Zonguldak Kömürspor'a hizmet eden Karaelmas Kemal Köksal (Şehir) Stadı'nın duvarlarının tehlike oluşturması nedeniyle açık tribünlere TFF kararı ile taraftar alınmıyordu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı oluru ile Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından duvarların onarımı ve güçlendirilmesi ile ilgili yapılan ilk ihaleye firma katılmaması nedeniyle ihale ertelenmişti. Son yapılan ihaleye beklenen ilgi firmalar tarafından gösterildi ve ihale gerçekleştirildi.

22 GÜN BEKLEME SÜRESİ VAR
Yapılan ihalenin ardından itiraz süresi ve yer teslimi olmak üzere toplam 22 gün sürenin olduğu öğrenilirken ihaleyi kazanan firmaya 22 gün sonra yer teslimi yapılacağı öğrenildi.

180 gün iş süresi olduğu öğrenilen ihalede duvar onarım ve güçlendirme çalışmalarının ihalede belirtilen süreden daha önce teslim edilmesi bekleniyor.

AÇIK TRİBÜN MODERN HALE GETİRİLECEK
Duvar çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açık tribünlerde yeni bir düzenleme yapılması ve tribünlerin koltuklama çalışmalarının yapılacağı öğrenildi.