Onlarca insanın ilk tercihi olmasının yanında tarihi de çok eski zamanlara dayanıyor. İnsanlar, uzun zamanlardan biri yana baklava tüketiyorlar. Ülkemizde gelenek ve göreneklerimize bağlı olarak da her yörede hazırlanıyor. Özellikle özel günlerin vazgeçilmezi olduğu da söylenilebilir. Mutluluğun paylaşıldığı sofralarda, bayramlarda baklava olmazsa olmazlar arasında. Bu yüzden de insanlar birbirlerine hediye olarak da baklava götürebiliyorlar. Özellikle misafirliğe giderken baklava götürmek en iyi tercihlerden biri olarak görülüyor. Ancak baklava siparişi verilecek adresin de en iyi şekilde seçilmesi gerekiyor.

Baklava seçimleri içerisinde sizleri memnun edebilecek marka da elbette ki Tepsili. Tepsili gıda alanında bulundurduğu farklı yaklaşımlarla beraber sizi memnun ediyor. Baklavaların satışa özel olarak değil de siparişe özel şekilde hazırlandığını görüyorsunuz. Yani sizin sipariş vermenizle beraber baklavalar da hazırlanmaya başlıyor. Hazırlanan baklavalar da taş fırınlar içerisinde pişirildikten sonra tepsisinden ayrılmıyor. Direkt olarak pişirilen tepsiyle beraber sizlere gönderim sağlanmıyor. Gönderim sırasında özenli bir paketleme söz konusu olduğundan dolayı da Tepsili hediyelik baklava da almanıza imkan oluşturuyor.

Taze Baklava Satın Al

Baklavaların eşsiz bir lezzete sahip olmasını sağlayan en büyük etken iç malzemesi. Bu yüzden de Tepsili malzemesi konusunda oldukça özenli. Fıstıklarını özenle seçiyor. Baklava yufkasının yapımında da hazır yufka kullanımı söz konusu değil. Özel el açması yufkalar kullanılıyor. Yağı da has Urfa yağı olarak tercih edilen Tepsili sizlere tadı damağınızda kalacak baklavalar hazırlıyor. Fıstıklı baklavanın en iyi haliyle tanışma şansı elde ediyorsunuz. Ayrıca baklavaların kişiselleştirilmiş olarak sunulması da yüksek hizmet standartlarının var olmasını sağlıyor. Bugüne kadar tadacağınız en iyi fıstıklı baklava size özel olarak hazırlanıyorlar.