Esenköy'ün kanalizasyonu Ilıksu Plajı'na ve içme suyuna akıyor! Esenköy'ün kanalizasyonu Ilıksu Plajı'na ve içme suyuna akıyor!

Kozlu Danışma Kurulu toplantısında konuşan Milletvekili Eylem Ertuğrul, kendilerine bir fırsat verildiğini ve bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek "Bu sürecin sonunda biz iktidar olacağız. O yüzden hiçbirimizin hiçbir şekilde hata yapma lüksü yok. Bütün çalışmalarımıza, hareketlerimize, yaptığımız basın açıklamalarına, birbirimize karşı olan tavırlarımıza her şey çok dikkat etmek zorundayız" dedi.

Danışma Kurulu Toplantısı'na; CHP Zonguldak Milletvekili Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Aslan, CHP Kilimli İlçe Başkanı Şükrü Velioğlu, CHP Zonguldak eski İl Başkanları Murat Pulat, Halil Furat, Hakkı Güney, CHP Kozlu İlçe eski İlçe Başkanları Seyfettin Ceylan ve Cengiz Bank, CHP İl Genel Meclisi ve Kozlu Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kozlu Belediye Başkan Aday Adayı Tolga Gören, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney, CHP Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanı İlke Erel ve partililerin yoğun katılığım sağladı.

Danışma Kurulu Toplantısı’nın Divan Başkanlığını ise Kozlu İlçe eski Başkanı Temel Kıral üstlendi.  CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Kozlu İlçe Danışma Kurulu’na gönderdiği mesaj partililer tarafından büyük alkış aldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başlayan Danışma Kurulu Toplantısı’nın açılış konuşmasını Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan yaptı.

İlçe Başkanı Arslan, açılış konuşmasında şunlar söyledi: “13 Ağustos 2023 tarihinde göreve geldiğimiz günden beri üyelerimize ve Kozlu halkımıza verdiğimiz bir söz vardı. Dedik ki; Kozlu Belediyesini kazanacağız. Bu inançla çıktığımız yolda örgütümüzle çalışmalara başladık. Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanlığının; Kozlu’daki çalışmalarını hem basın yoluyla, hem de sosyal medya hesaplarımızdan duyurduk. Kongremizde de dediğimiz gibi; Belediye Başkan adayımız anket yöntemiyle belirlenecek ve Kozlu halkının da görmek istediği Belediye Başkanı aday olacak. Örgütümüze teveccüh gösteren 5 tane birbirinden değerli belediye başkan aday adayımız başvuru yaptı. 5 aday adayımızla Kozlu’da bu zamana kadar yapılamayan bir ilki gerçekleştirdik. Kendilerine çok teşekkür ederim. Aday adaylığından adaylaşan Altuğ Dökmeci Başkanımızı yalnız bırakmayıp, birlikte çalışmalara destek olan aday adaylarımıza tekrardan teşekkür ediyorum.
İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gönüllü gençlerimiz ve üyelerimizle her gün ev ev kapı kapı gece gündüz demeden çalıştık. Belediye meclis üyelerimiz belirlendikten sonra onlarında destekleriyle 8 mahallemizde 2. tur çalışmamızı gerçekleştirdik. İl Genel Meclis üyelerimiz gündüz köy programlarına, akşam merkezdeki çalışmalarımıza destek verdiler. Kozlu ilçemizde belediye başkanlığını kazandık. 11 belediye meclisi ve 2 il genel meclisi üyemiz ile yolumuza devam ediyoruz.
Kozlu Belediyemizde 20 yıldır özlenen Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Halkımızın hasret kaldığı sosyal demokrat, halkçı, şeffaf belediyeciliği halkımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Seçilmiş Belediye Başkanımız rantın değil, halkın yanında olacak ve olmaya devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.Danışma kurulumuza katıldığınız için çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım."

DÖKMECİ: "SEÇİMDEN SONRA SEVİNCİMİZ ÇOK FAZLA SÜRMEDİ"

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci ise partililere yaptığı konuşmada; “31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir özveri ve çalışma temposu içerisinde başarıya giden yolda en önemli yapı taşlarını oluşturan siz partililerimiz ve örgütümüzün değerli mensupları. Her birinizi içtenlik ile kutluyorum.
Türkiye şartlarının ve elverişsiz ortamın en acımazsız olduğu bir dönemde yerel seçimlerde Türkiye’miz ve Kozlu özelinde başarması çok zor olan seçim galibiyetini almış bulunmaktayız.
Fakat ne yazık ki bu şartlarda almış olduğumuz seçimden sonra sevincimiz çok kısa sürdü. Çünkü zaman sevinerek günlerimizi geçirme zamanı değil, çalışarak yeni seçimlerde daha büyük başarılara imza atma zamanıdır.
Seçim gününe kadar yürüdüğümüz yolda hepimizin kendince tereddütleri vardı değil mi? Size bir bilgi vereyim kendim ile alakalı. Benim seçimi kazanmak ile alakalı hiç tereddüdüm olmadı. Neden biliyor musunuz? Çünkü kafamı her nereye çevirsem siz değerli partililerimizi görüyor ve inancım her geçen gün daha da artıyordu.
Seçimden önce de söylediğim gibi biz bir yumruk olacaktık ve masaya hep beraber yumruğumuzu vuracaktık. Yumruğumuzu oluşturan en kuvvetli bileşenimiz siz partililerimiz ve siz partililerimizin inancı idi. Bu güne kadar geldiğimiz bu süreç aslında her şeyin başlangıcı. Türkiye’mizdeki değişim rüzgarının ve memleketimizi iyileştirme sürecinin bir parçası olmaktan onur duyduğumu belirterek yeni başarılar için Cumhuriyet Halk Partisi üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı olmaktan gurur duyduğumu belirterek hepinize teşekkürlerimi sunuyorum."

ERTUĞRUL: "BU BELEDİYEYE ALMANIN TEK YOLU BİRLİK VE BERABERLİKTEN GEÇİYORDU"

CHP Zonguldak Milletvekili Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul ise konuşmasında; “Daha önce Kozlu Belediyesi'nin önünde bir konuşma yapmıştık bundan sonra yolumuzun daha zor olduğunu, çetrefilli olduğunu, seçimi çok zor şartlarda kazanabileceğimizi çok iyi mücadele etmemiz gerektiğini konuşmuştuk.
Zonguldak ve ilçelerini düşündüğümüzde en zor seçim alınabilecek yer Kozlu’ydu karşımızda çok tecrübeli bir başkan ve onun ekibi vardı. Bu belediyeyi almanın tek yolu vardı gerçekten birlik olmak ve omuz omuza vermekti. Gerçekten Kozu'da katıldım. Seçim çalışmalarında şunu net bir şekilde gözlemledim tüm Kozlu Cumhuriyet Halk Partisi Ailesi Kozlu'da seçimi kazanacağına kesinlikle ve kesinlikle inanmıştı. Çok üstün çalışma gösterdiler, defalarca ziyaretler yaptılar, insanlarla birebir görüştüler gerçekten girilmedik hane kalmadı. Ulaşamadıkları insan kalmadı kendimizi çok iyi ifade ettik. Başkanımız ve Belediye Meclis üyelerimiz, il ilçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz tüm Cumhuriyet Halk Partililer çok ciddi çalışma temposuyla çok ciddi bir seçim süreci geçirdiler ve bunun sonunda biz bunu başardık. Tüm Kozlu Cumhuriyet Halk Partisi ailesini canı gönülden tebrik ediyorum ve bunun bir parçası olmaktan onur ve gurur duyuyorum.
Birinci aşamayı başardık atlattık bundan sonra başkanımızın da ifade ettiği gibi zor şartlarda çalışan daha doğrusu çalışamayan bir belediye yapısıyla karşı karşıya olduğumuzu gördük.

Neden genel başkanımızın da söylediği gibi, çünkü bize bir fırsat verildi bu fırsatı iyi değerlendirebilirsek bu sürecin sonunda biz iktidar olacağız. O yüzden hiçbirimizin hiçbir şekilde hata yapma lüksü yok. Bütün çalışmalarımıza, hareketlerimize, yaptığımız basın açıklamalarına, birbirimize karşı olan tavırlarımıza her şey çok dikkat etmek zorundayız."

DURAL: "SEÇİMİ KAYBEDECEĞİZ DİYE SEÇİME GİRİLMEZ"

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural ise partililere yaptığı konuşmada; “Biliyorsunuz Türkiye'de seçimden 1. Parti olarak çıktık. Bu bizim için sadece bir başlangıç, önümüzdeki başarıya uzanan yolun başlangıcı. Önümüzde ekilmemiş bir tarla var Sayın Genel Başkanımızın bizlere söylediği gibi bize verilen tüketici kredisi değil, yatırım kredisi kazandığımız belediyeler, yerel yönetimler aracılığıyla bu çaba içerisinde olacağız ve önümüzdeki seçimlerde iktidar olmak için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz.
Kozlu'dan sistematik ve bilimsel iyi bir çalışma yaptık. Kozlu'da değişime ihtiyaç vardı bunu Merve Başkanla ve örgütüyle bu değişimi biz gerçekleştirdik. Sonrasında il örgütümüzü yeniledik bu değişim döngüsü ve mottosuyla toplumda büyük bir heyecan yarattığımızın zaten farkındaydık.
Kozlu'da 5 tane aday adayımız çok değerli çalışmalar yaptı. Esnaf ziyaretlerimizde gördük ki Kozlu değişime hazırdı. Yenilgi kabul edilemez. Hiçbir sol görüşlü insan, hiçbir Atatürkçü, demokrat, hiçbir Cumhuriyet sevdalısı peşinen yenilgiyi kabul etmez ve etmemelidir. Biz 25 seçim bölgesinde seçime girdik, hepsinde de kazanacağız diye girdik. Seçimi kaybedeceğiz diye seçime girilmez. Dolayısıyla Kozlu'da da seçimi alacağımızdan biz emindik. Bu anlamda Kozlu'daki seçime destek veren, gönül veren, çalışan partililerimize en başta Sayın İlçe Başkanımız Merve Arslan ve ekibine değerli Kozlulara, değerli hemşerilerime, değerli Belediye Başkanıma ve her birinize yürekten teşekkür ediyorum. Kozlu'daki başarının mimari sizsiniz. Örgütüm adına bir teşekkürü de 5 tane aday adayımıza yapmak istiyorum. 5 tane aday adayı gocunmadan, yüksünmeden son ana kadar çalışmayı bırakmadan Kozlu’yu defalarca dolaştılar onlara da çok teşekkür ediyorum."

I M G 20240525 W A0037I M G 20240525 W A0039

Kaynak: Haber Merkezi