Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir sezon öncesinde yaşadıkları maddi kriz nedeniyle kasada sıcak para bulunmadığını, transfer döneminde çok sıkıntılı günler yaşadıklarını söyledi.

Hürfikir bu sezon Eren Enerji'den 100 bin lira maddi destek aldıklarını, ayrıca TFF'den de 75 bin lira geldiğini belirterek toplam 175 bin lira sıcak para ile mevcut kadroyu kurduklarını söyledi.

6 futbolcu ile birlikte Kızılcahamam kampına başladıklarını belirten A.Ş.Başkanı Hakan Hürfikir takımın Kızılcahamam ve Bolu kampında oluşturduklarını sözlerine ekledi. Ellerinde olan 175 bin lira parayı futbolculara paylaştırdıklarını belirten Hürfikir, ayrıca Kızılcahamam ve Bolu kamp masraflarının da 150 bin lira tuttuğunu söyledi.

Bu kadar imkansızlık içinde Teknik Direktör Mustafa Dalcı ile birlikte kurdukları takımın hazırlık maçı dahi yapamadığını belirten Hakan Hürfikir ilk maçta iyi oyunla birlikte İnegölspor maçından 0-0'lık sonuçla hakederek 1 puan aldıklarını söyledi. Ligin ikinci haftasında ise Devrek'te oynadıkları maçta Niğde Anadolu FK'yı 2-1 yendiklerini belirten Hakan Hürfikir bu zor şartlarda 175 bin liraya kurdukları takımın iki maçta 4 puan almasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

CORONA VİRÜS TESTİ KULÜPLERİ ZORLUYOR
Maddi olarak zaten zor durumda olan kulübümüz ve diğer kulüpler her maç öncesinde Corona Virüs testi yaptırmak zorunda kalıyoruz. Her birey için test masrafı 250 lira. İç sahada kulübümüz tarafından teknik heyet, futbolcu, yönetici ve saha görevlileri dahil 60 kişiye test yaptırmak zorunda kalıyoruz. Bu da 15 bin lira tutuyor. Bu durum kulübümüzü ve diğer kulüpleri zorluyor.

BEKLEDİĞİMİZ DESTEĞİ GÖREMİYORUZ
Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir "Kentten beklediğimiz desteği göremiyoruz. Geç kalınmış sayılmaz, Zonguldak'ın desteğini bekliyoruz" dedi.