Saltukova Haberleri

Saltukova haberleri ve güncel Saltukova gelişmeleri, Saltukova ile ilgili tüm video, Saltukova fotoğrafları ve Saltukova haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Çaycuma

Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde patpat tabir edilen tarım aracı ile tarlasını süren bir kişi ayağından yaralandı.

Zonguldak

Saltukova Belediyesi'nden sonra Elvanpazarcık Belediyesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ittifak yaptı.

Çaycuma

Ak Parti Saltukova Belediye Başkan Adayı Adil Düzlü, seçimi kazanan Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç'in kendi evinin önünde köçek oynattığını...

Çaycuma

AK Parti Saltukova Belediye Başkan Adayı Adil Düzlü'nün proje tanıtım programı ve mitingi gerçekleştirildi.

Çaycuma

Filyos Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Ünal, Saltukova -Filyos, Filyos- Zonguldak yolunun seçimlerden sonra tamamlanacağını söyledi.

Çaycuma

Saltukova Beldesinde bir Kur'an kursu binasında gece saatlerinde yangın çıktı.

Çaycuma

Saltukova’da sanayi alanı olarak belirlenen arazide kurulmak istenen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Projesi için girişimlerin devam edeceği öğrenildi.

Çaycuma

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Saltukova Belediye Başkan Adayı Adil Düzlü'nün seçinm bürosunu açtı.

Çaycuma

Çaycuma ilçesi Saltukova beldesi’nde bir apartmanın kalorifer dairesinde çıkan yangın ucuz atlatıldı.

Çaycuma

AK Parti’den Saltukova Belediye Başkan Adayı gösterilmeyince istifa eden Zerrin Güneş, MHP’ye üye olarak belediye meclis üyeliği başvurusu yaptı.

Çaycuma

Saltukova önceki Belediye Başkanı ve AK Parti Saltukova Belediye Başkan Aday Adayı Zerrin Güneş, aday adaylığından çekilerek partiden istifa etti.