Otomobile çarptı Haberleri

otomobile çarptı haberleri ve güncel otomobile çarptı gelişmeleri, otomobile çarptı ile ilgili tüm video, otomobile çarptı fotoğrafları ve otomobile çarptı haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde beton mikseri otomobile çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Karabük

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobile çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı.

Düzce

Düzce’de kırmızı ışıkta bekleyen minibüse otomobil çarptı, kazada 1 kişi yaralandı. Kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Sakarya

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde camiden evine bisikleti ile gittiği esnada dengesini kaybeden yaşlı adam otomobile çarparak yaralandı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan motosikletin kavşakta otomobil ile çarpıştığı ve sürücüsünün yola savrulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Sakarya

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin, park halindeki başka bir otomobile çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Karabük

Karabük’te şerit değiştiren otomobil aynı yönde giden başka otomobile çarptı, kazada 1 kişi yaralandı.

Kozlu

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Fatih Sitesi Kavşağı’nda tır otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Kocaeli

Kocaeli D-100 Karayolunda tanker, park halindeki otomobile çarparak 200 metre sürükledi. Kazada otomobil kağıt gibi ezilirken, sürücüsü ise yaralandı.

Kocaeli

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde elektrik arıza bakım aracı ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.