Orman yangını Haberleri

orman yangını haberleri ve güncel orman yangını gelişmeleri, orman yangını ile ilgili tüm video, orman yangını fotoğrafları ve orman yangını haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Bolu

Bolu’nun Gerede ilçesinde 16 Eylül 2023’de meydana gelen orman yangınında hasar gören ormanlık alana 2 bin fidan dikildi.

Bolu

Bolu’da orman personeline, orman yangınlarıyla mücadele için kullanılacak olan İnsansız Hava Aracı (İHA) pilot eğitimi verildi.

Bolu

Bolu’da geçen yıl en çok orman yangının çıktığı Göynük ilçesinde muhtemel orman yangınlarına yönelik eğitim tatbikatı yapıldı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler yangının kontrol altına alınması için çalışmalarını sürdürüyor.

Ülke Gündemi

Artvin'in Şavşat ilçesinde çıkan orman yangında, 2 hektarlık alan kül oldu.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Zonguldak

Zonguldak merkeze bağlı Karadere köyünce ormanda çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi.

Ülke Gündemi

Doğu Karadeniz'de yağış rejimindeki düzensizlik, mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklık, kuraklık ve anız ateş gibi birçok faktör, orman yangınlarına yol açıyor.

Düzce

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde çıkan orman yangınında 3 dönüm arazi küle döndü.

Ülke Gündemi

Artvin'in Arhavi ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Düzce

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi tarafından Ormancılık Haftası etkinliklerinde Türkiye ormanları fotoğraf sergisinin açılışı ile insana, ormana ve fotoğrafa dair başlıklı...

Bolu

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından orman yangınlarıyla mücadele hazırlıkları çerçevesinde Seben Orman İşletme Müdürlüğü’nde orman yangınlarına karşı eğitim tatbikatı düzenlendi.

Düzce

Düzce Orman İşletme Müdürlüğünde yaşanabilecek orman yangınlarına karşı eğitim tatbikatı düzenlendi.

Ülke Gündemi

Rize'nin Pazar ilçesine bağlı Seslidere köyünde çıkan orman yangını 5 saatte söndürüldü. Yangında 20 dönüm alan küle döndü.

Bolu'nun Göynük ilçesinde, önceki gün saat 17.00 sıralarında yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangını, bugün saat 13.00 sıralarında kontrol altına...