Motosiklet kaza Haberleri

motosiklet kaza haberleri ve güncel motosiklet kaza gelişmeleri, motosiklet kaza ile ilgili tüm video, motosiklet kaza fotoğrafları ve motosiklet kaza haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Kastamonu

Kastamonu’da yolun karşısına geçmek isteyen anne ve oğluna hızla gelen motosiklet çarptı. Kazada sürücü ile anne ve oğlu yaralandı.

Düzce

Düzce’de motosiklet ile kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Bolu

Bolu’da motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, hastaneye kaldırılırken sağlık ekiplerine motosikletinin durumunu sordu.

Bartın

Bartın’da sipariş götüren bir moto kurye ile otomobil çarpıştı. Kazada kurye yaralanırken, taşıdığı sipariş ise başka bir kurye tarafından gideceği...

Düzce

Düzce’de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir...

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde motosiklet sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu, hafif ticari kamyonetin altına girerek durabildi.

Bolu

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde panelvan ile çarpışan motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.

Kdz Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kazaya karışan ehliyetsiz sürücü, motosikletini saklamaya çalıştı. Motosikleti bulan polis, ehliyetsiz sürücüye 20 bin TL para ceza...

Kdz Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen tek taraflı motosiklet kazasında, bir kişi yaralandı.

Karabük

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobile çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı.

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kontrolden çıkan motosiklet sürücüsü yayaya çarpması sonucu devrildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde sürat motosikleti ile elektrikli motosikletin kafaya kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta akşam saatlerinde Uzunmehmet Caddesi’nde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sürücü kursu TIR direksiyon usta öğreticisi kullandığı tırla, 12. sınıf öğrencisini motosikletiyle altına aldı. Sağlık ekiplerinin ilk...

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk...

Kdz Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde otomobil ve motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı hastaneye kaldırıldı.

Düzce

Düzce’de otomobile çarpan motosiklet başka bir otomobilin üzerine uçtu. Zorlukla yerden kalkan ve ayakta durmakta zorlanan motosiklet sürücüsü, başka bir...

Kocaeli

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.

Sakarya

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde otomobil ile motosikletin kafa kafaya çarpıştığı ve motosiklet sürücüsünün yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde iki motosiklet ve otomobil çarpıştı.

Kocaeli

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde motokros yarışlarında kullanılan motosiklet minibüs ile çarpıştı. Kazanın ardından savrulan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı.

Karabük

Karabük’te taksiye çarpan motosiklet sürücüsünün savrulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde motosiklet sürücüsünün çarptığı yaya ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı yaya hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde otomobil ile çarpışan motosikletli yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kdz Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı.

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı yolcu hastaneye kaldırıldı.

Kozlu

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde otomobilin çarptığı motosiklet sürücü yaralandı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde servis minibüsüyle motosikletin kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen kazda 1 kişi yaralandı.

Sakarya

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde motosiklet yolun ortasında duran kamyonete çarptı. Sürücünün kaskı sayesinde yara almadan kurtulduğu kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması neticesinde motokurye yere savrularak yaralandı.

Sakarya

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Ülke Gündemi

Samsun’un Atakum ilçesinde seyir halindeki motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı. Sürücü hafif, yaya ise ağır yaralandı.

Düzce

Düzce kent merkezi Eski Bolu Caddesi üzerinde şerit değiştiren bisikletli ile motosiklet çarpıştı. Kazada her iki araç sürücüsü savrulurken 2...