Kamyon kaza Haberleri

Kamyon kaza haberleri ve güncel Kamyon kaza gelişmeleri, Kamyon kaza ile ilgili tüm video, Kamyon kaza fotoğrafları ve Kamyon kaza haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Zonguldak

Zonguldak merkeze bağlı Meşrutiyet Mahallesi Kadırga Caddesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon park halindeki araçlara çarparak durabildi.

Ülke Gündemi

Rize'nin Ardeşen ilçesi Tunca beldesinde kamyonetin şarampole yuvarlandığı kazada 7 kişi yaralandı.

Düzce

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde kontrolden çıkan patates yüklü kamyonun devrilmesi neticesinde İstanbul...

Sakarya

Sakarya’nın Hendek ilçesinde Tofaş otomobil ile kamyonun çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tamire götürülen vinç yüklü kamyon uçuruma yuvarlandı. Hurdaya dönen vincin altında kalan 25 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.

Sakarya

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde kamyon ile otomobilin kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Sakarya

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan dolgu malzemesi yüklü kamyonun sulama kanalına devrildiği kazada 1 kişi yaralandı.

Düzce

TEM Otoyolu Düzce geçişinde kamyonetin kamyona arkadan çarpması neticesinde meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti.