Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Zonguldak

Zonguldak'ta jandarmanın tespit ettiği 2 kaçak maden ocağı, Türkiye Taşkömürü Kurumu ekipleri tarafından patlayıcı madde kullanılarak imha edildi.

Zonguldak

Zonguldak genelinde emniyet ve jandarmanın denetim ve kontrolleri artarak devam etti.

Sakarya

Sakarya’da jandarma ekipleri 313 öğrenciye trafik güvenliği eğitimi verdi.

Düzce

Düzce’de jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda 10 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesinde evde meydana gelen hırsızlık olayının zanlısı Jandarma ekiplerinde kısa sürede yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak Valiliği son bir haftada il genelinde gerçekleştirilen operasyon ve denetimleri paylaştı.

Kastamonu

Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Ülke Gündemi

Amasya'da jandarma tarafından arazide yaralı bulunan karaca, tedaviye alındı.

Ülke Gündemi

Amasya'da jandarma tarafından arazide yaralı bulunan karaca, tedaviye alındı.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Karapınar Beldesi’nde denetim yapan jandarma ekipleri, vatandaşlara çikolata ve kolonya ikram ederek Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Çaycuma

Çaycuma İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Polis Haftası nedeniyle Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Düzce

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmada 18 yıl 11 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs yakalandı.

Bolu

Bolu İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenle seyahat etmelerini sağlamak amacıyla yolcu taşımacılığı yapan araçları denetledi.

Bolu

Bolu’da jandarma ekipleri tarafından yolcu otobüslerine yönelik yapılan denetimler çerçevesinde bir yolcunun üzerinde ve eşyalarında 3 kilo 80 gram skunk...

Sakarya

Sakarya’da jandarma ekiplerince Mart ayı içinde haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı bulunan 795 şüpheliden 151 cezaevine gönderildi.

Kastamonu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 44 öğrenciye jandarma ekipleri tarafından trafik kuralları anlatıldı.

Kastamonu

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince çeşitli suçlardan aranan 53 şahıs yakalandı. Şahıslardan haklarında hapis cezası bulunan 7’si tutuklandı.

Düzce

Düzce’de güvenlik güçleri tarafından yapılan denetimlerde 32 bin 440 şahıs sorgulandı araması bulunan 47 şahıs gözaltına alınırken 25 kişi tutuklandı.

Zonguldak

Zonguldak'ta İl Jandarma Komutanlığı'nın  991 personeli ve 213 aracı seçim günü görev yapacak.

Sakarya

Sakarya’da 31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde 3 bin 891 jandarma ve polis görev yapacak.

Karabük

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ihbar üzerine yaptıklarını baskınla kaçak kazı yapan bir kişiyi suçüstü yakaladı.

Zonguldak

Zonguldak Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın bir haftalık faaliyet raporunu paylaştı.

Düzce

Düzce’de Jandarma ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde yapılan çalışmada uyuşturucu madde kullanma ve bulundurmadan 11 şüpheli, uyuşturucu imal ve...

Ülke Gündemi

Tokat'ta 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığı ve Türkiye Down Sendromu Derneği iş birliğiyle anlamlı...

Karabük

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yol kontrolü sırasında durdurulan otomobilde, çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kocaeli

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’nda silahla başından vurulan er Ahmet Talha Akçay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 22 yaşındaki askerin nöbet...

Düzce

Düzce’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda ülkeye yasa dışı yollarla giren 10 şahıs ile uyuşturucu madde ve bandrolsüz sigara bulundurma...

Sakarya

Sakarya’da jandarma ekiplerince devriye sırasında durdurulan bir araçtan 9 adet tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Hususa ilişkin olarak...

Düzce

Düzce’de Jandarma ekipleri tarafından yapılan yol uygulamasında 3 kişi gözaltına alındı.

Zonguldak

Zonguldak Valiliği 26 Şubat- 3 Mart 2024 tarihleri arasında polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı asayiş uygulamalarını paylaştı.

Düzce

Düzce’de 17 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Düzce

Düzce İl Jandarma komutanlığına bağlı ekipler son bir hafta içeresinde yaptıkları denetimlerde uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Düzce

Düzce’de Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti suçundan araması bulunan ve 12 yıl 6 ay kesinleşmiş...

Sakarya

SAKARYA’NIN KARASU İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN KAÇAKÇILIK VE UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

Düzce

Düzce’de 3 ayrı suça karışan ve 22 yıl kesinleşmiş cezası bulunan şahıs, Düzce İl Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Çaycuma

Zonguldak Havalimanı'nda bir yolcunun valizinde, Ereğli'de bir vatandaşın evinde tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Kastamonu

Kastamonu’da haklarında yakalama kararı bulunan 56 şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan 8’i tutuklandı.

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından "Hırsızlık ve Dolandırıcılık Suçlarından Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Huzur Güven Uygulaması" gerçekleştirildi.

Çaycuma

Çaycuma’da Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türkiye Geneli “Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma” temalı resim yarışmasında...

Kilimli

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Kadın Çocuk Kısım Amirliğince, kanserde erken teşhis ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Alaplı

Düzce’de av için gittiği karla kaplı hipotermiden öldüğü değerlendirilen 35 yaşındaki Atilla Temizel’in cansız bedeni Zonguldak’ın Alaplı ilçesine getirilerek Alaplı...

Kdz Ereğli

Ereğli'de jandarma ekiplerinin yaptığı uygulamada çakar takılı araç kullanan bir sürücüye 6 bin 439 lira para cezası uygulandı.

Düzce

Düzce’de Jandarma ve Polis ekiplerince yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 94 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 26’sı tutuklandı.

Düzce

Düzce’de Polis ve Jandarma KOM ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 56 şüpheli şahsa işlem yapılırken 5 kişi tutuklandı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde jandarma ekipleri tarafından kahvehanede düzenlenen seminerde vatandaşlara, trafik kazalarının önüne geçmek amacı ile eğitim verildi.

Karabük

Karabük’ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi’nde kayak keyfi yaparken yaralanan ve rahatsızlaşan 10 kişinin yardımına UMKE ve Jandarma Arama...

Bolu

Bolu’da Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda bir yolcu otobüsü ve pikap çarpıştı. Kaza tutanağı hazırlayan jandarma personeli ve otobüs şoförü, bir...

Karabük

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde kaçak kazı yaptıkları sırada suçüstü yakalanan 7 kişi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zonguldak

Zonguldak’ta jandarma ekipleri tarafından hemzemin geçitlerde sürücülere bilgilendirme ve denetim yapıldı.

Zonguldak

Zonguldak il genelinde trafik güvenliği için yapılan denetimlerde bir haftada 22 bin 652 araç denetlendi.