Izmit körfezi Haberleri

izmit körfezi haberleri ve güncel izmit körfezi gelişmeleri, izmit körfezi ile ilgili tüm video, izmit körfezi fotoğrafları ve izmit körfezi haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Kocaeli

İzmit Körfezi’ne balık tutmak açılan 3 kişi şiddetli fırtına sebebiyle denizde mahsur kaldı. 3 kişinin denizden kurtarılma anları kameraya yansıdı.

Kocaeli

İzmit Körfezi’nde dip çamuru temizliği yapan Büyükşehir, İstanbul Üniversitesi ile birlikte biyoçeşitliliğin ortaya çıkarılması çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli

Kocaelililer İzmit Körfezi ve Sapanca manzaraları eşliğinde Samanlı dağlarının zirvesine ulaşmak için yeni hizmete açılan teleferiğe akın etti.

Kocaeli

İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü’nü aynı anda izleme imkanı sunan teleferikte çalışacak operatörler 2 haftalık mesleki İngilizce eğitimi aldı.

Kocaeli

İzmit Körfezi’nde sabahın erken saatlerinden itibaren sis etkili oldu. Sis sebebiyle bazı gemilerin adeta silueti göründü.

Kocaeli

İzmit Körfezi’nde etkili olan fırtına sebebiyle dalgalar kıyıya vurdu, balıkçı tekneleri beşik gibi sallandı.

Kocaeli

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Deniz ve Kıyı Yönetimi Dairesi Başkanlığı teknik heyeti, Türkiye’nin en...

Kocaeli

Kocaeli’nin önemli doğal zenginliklerinden İzmit Körfezi Sulak Alanı, son dönemde sayıları artan flamingolarla şenlendi.