Derince Haberleri

derince haberleri ve güncel derince gelişmeleri, derince ile ilgili tüm video, derince fotoğrafları ve derince haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Kocaeli

Kocaeli’nin önemli değerleri arasında yer alan Çenesuyu dolum tesisleri ve kaşık tesislerinde incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, “Çenesuyu...

Kocaeli

Derince Belediye Meclisi’nin Mayıs olağan toplantısı 1. birleşiminde görüşülen 10 gündem maddesi karara bağlandı.

Kocaeli

Derince’de belediye ekiplerinin üstyapıdan park ve bahçelere kadar her noktada çalışmaları sürüyor.

Kocaeli

Derince’de vatandaşlar Hıdırellez Bahar Şenliği Pikniğinde buluştu.

Kocaeli

Derince’de geri dönüşüm çalışmaları kapsamında toplanan atık camlar yeniden ekonomiye kazandırılıyor.

Kocaeli

Derince’de yer alan çöp konteynerleri dezenfekte edilerek yıkanıyor.

Kocaeli

Derince Denizciler Caddesi ve ara sokaklarındaki araç parklarını önlemek amacıyla konulan ve esnaftan tepki gören kaldırım beton park mantarları uygulamasında...

Kocaeli

Derince’de havaların ısınmasıyla birlikte park ve bahçelerde yürütülen bakım, onarım ve temizlik çalışmaları sıklaştırıldı.

Kocaeli

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Derince’de öğrenciler dev Atatürk ve Türk Bayrağını açarak kutladı.

Kocaeli

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını çocuklara teslim etti.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde özel halk otobüsü ile çarpışan 17 yaşındaki motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince jandarma ekiplerince bir evde yapılan operasyonda 580 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde özel birey Veli Can Öndeş için doğum günü kutlaması düzenlendi. Eğlenceye Veli Can’ın arkadaşları da katılınca ortaya...

Kocaeli

Derince Sopalı Mahallesinde inşasına başlanan Cemevi, hızla inşa ediliyor.

Kocaeli

15 Nisan Dünya Sanat Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programa katılan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, daha verimli bir eğitim ortamı...

Kocaeli

Çenedere Mesire Alanında piknik yapan vatandaşları ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, "Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için gece gündüz...

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde özel halk otobüsü ile motosiklet çarpıştı. Feci kazada 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kocaeli

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde kent meydanında düzenlenen bayramlaşma töreninde katılan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, “Ramazan Bayramının başta ülkemiz ve...

Kocaeli

Derince Belediyesi ekipleri Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarda ve tüm ilçede temizlik ve bakım çalışmalarını gerçekleştirdi.

Kocaeli

Derince Belediyesi, arefe ve bayramın ilk 3 günü boyunca Çınarlı 17 Ağustos Deprem Şehitliği’ne ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde seyir halindeki işçi servisi alev alev yandı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, işçi servisi kullanılamaz hale geldi.

Kocaeli

Geçtiğimiz ayda Derince’de hizmete alınan 8 bin kitaplık akıllı kütüphanede gençlerle söyleşiler başladı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde iş adamı Reşat Mamik aracında ölü bulundu.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde gaz pedalı takılan otomobil bir evin demir kapsını sökerek bahçedeki doğal gaz kutusuna çarptı. Facianın teğet geçtiği...

Kocaeli

CHP’den Derince Belediye Başkanı seçilen Sertif Gökçe, mazbatasını alarak Zeki Aygün’den aldığı görevine başladı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde hafif ticari araçla çarpışan patates yüklü kamyonet devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde trafik kazasında oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu komşusunu alışveriş yaptığı esnada öldüren, eşini ise yaralayan sanık toplam 23...

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde 2 katlı evin çatı katı alevlere teslim oldu. Yangın etraftaki binalara sıçramadan söndürüldü.

Kocaeli

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün onuruna veda iftarı programı düzenlendi.

Kocaeli

Derince’de lokantalardan temin edilecek gıda artıkları ile kedi ve köpek mamaları üretilecek Mama Üretim Tesisi törenle hizmete girdi.

Kocaeli

Derince’de lokantalardan temin edilecek gıda artıkları ile kedi ve köpek mamaları artık Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisinde üretilecek.

Kocaeli

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Deniz Mahallesi Makasbaşı mevkiinde yapılacak olan 239 konut ve 39 dükkan için ihale sürecinin tamamlandığını...

Kocaeli

Yenikent Mahallesi Araptepe mevkiinde hizmete sunulan futbol ve basketbol sahasının açılışı gerçekleştirildi.

Kocaeli

Derince’de şehit aileleri, gaziler ve yakınları iftarda ağırlandı. Programda şehitler için dualar edildi.

Spor

Derince’de 210 öğrencinin katılımıyla "Bir Hamle Önde Satranç Turnuvası" düzenlendi.

Kocaeli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Çınarlı Mahallesi Semih Sokak’ta bulunan orta refüje 800 fidan ve ağaç dikti.

Kocaeli

Derince’de zabıta ekipleri marketlerdeki temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Kocaeli

Derince’de İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma programı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilerin tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir iş merkezindeki dönerci dükkanında çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ve Gebze ilçelilerinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 9 şahıstan 4’ü tutuklandı.

Kocaeli

Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğünün düzenlediği Ramazan şenliğinde çocuklar eğlenceli anlar yaşadı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde iki motosikletin çalınmasına ilişkin polis ekiplerince yakalanan 3 şahıstan 1’i tutuklandı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tırın altında kalan 60 yaşındaki motokurye hayatını kaybetti.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde Safi Port’un İzaydaş’a kiraladığı tankta patlama meydana geldi. Dumanların yükseldiği alandaki yangın kontrol altına alındı.

Kocaeli

Derince Belediyesi’nin "Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor" projesi kapsamında düzenleyeceği konferans, 5 Mart Salı günü Doç. Dr. Ahmet Ekşi’nin katılımıyla gerçekleşecek.

Kocaeli

Derince’de esnaf ile bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, birinci önceliğinin kenti depreme hazırlamak olduğunu söyledi.

Kocaeli

Kocaeli’de sabahın erken saatlerinde sis etkili oldu. Yüksek kesimlerde göz gözü görmezken, yollarda sürücüler kontrollü şekilde ilerledi.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde alkollü şahıs tarafından caddede rastgele ateşlenen tabancadan çıkan kurşun bir dairenin mutfak kısmına isabet etti. Şahıs gözaltına...

Kocaeli

Dünya Kromozom Kardeşliği Derneğinde düzenlenen doğum günü etkinliğinde mutlu anlar yaşandı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde yan yana bulunan baba ile oğlunun evi alev alev yandı. Yangından geriye ise küle dönmüş 2 ev...