Çaydeğirmeni Haberleri

çaydeğirmeni haberleri ve güncel çaydeğirmeni gelişmeleri, çaydeğirmeni ile ilgili tüm video, çaydeğirmeni fotoğrafları ve çaydeğirmeni haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Devrek

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde coşkuyla kutlandı.

Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde bir rekora da imza atıldı.

Devrek

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, 31 Mart 2019 seçimlerinde elde ettiği başarılı egale edebilmek için çalışıyor.

Zonguldak

Zonguldak'ta hatalı dönüş yapan sürücünün otomobiline çarpan motosikletteki AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan'ın oğlu Muhammet Ali Arslan (35)...

Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesi’nde bulunan tekstil atölyesine ait depoda çıkan yangın yaklaşık 14 saatlik müdahalenin ardından söndürüldü.

Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bir tekstil atölyesinin deposunda yangın çıktı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Gökçebey

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde direksiyon başında kalp krizi geçirip hayatını kaybeden TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nde büro memuru olarak çalışan Sinan Gebeş’in...

Devrek

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu Devrek'in Çaydeğirmeni Beldesi'nde faaliyet gösteren Ayanoğlu Doğa ve Su Ürünleri'ni ziyaret etti.