Akademisyen Haberleri

akademisyen haberleri ve güncel akademisyen gelişmeleri, akademisyen ile ilgili tüm video, akademisyen fotoğrafları ve akademisyen haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Kastamonu

Kastamonu’da jandarma ekiplerince üniversite öğrencilerine ve akademisyenlere yönelik uyuşturucu mücadele çerçevesinde eğitim verildi.

Karabük

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, KBÜ Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Metin Zeyveli ve Mühendislik...

Karabük

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, batarya teknolojileri alanında çalışma yürüten akademisyenler ile gerçekleşen toplantıda bir araya geldi.

Kastamonu

Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen törende 82 akademisyen cübbe giyerken, 85 akademisyene de akademik çalışmalarından ötürü ödül takdim edildi.

Bartın

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Erasmus+ KA171 programı kapsamında, Kenya’dan ağırladığı misafirleriyle farklı kültürler arasında köprü oluşturan bir öğrenme deneyimi sunuyor.

Sakarya

SUBÜ Teknoloji Transfer Ofisi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü akademisyenlerine yönelik ‘Bilimsel Araştırma Projeleri Yazma Eğitimi’ düzenledi.