2018-2019 futbol sezonunda Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde en yakın rakibi Kilimli Belediyespor'a 11 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan eden Gelikspor şampiyonluk coşkusunu bir kenara bırakıp kendisi için büyük önem taşıyan play-out maçına hazırlanıyor.

Devrek Belediyespor BAL'ın bitimine 2 hafta kala hafta sonu sahasında küme düşme potasında bulunan Beylerbeyispor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz bu maçtan 1 puan dahi alsa kümede kalması resmen garantileyecek.

Gelikspor 5 Mayıs tarihinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Devrek Belediyespor ile oynaması planlanan play-out maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sıkı bir tempo ile sürdürüyor. Mavi-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta sahaya alışmak için Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda idman yapmıştı.

Kendi tesislerinde idmanlara devam eden Gelikspor'da antrenör Gökhan Konmuş her idman sonrasında tüm futbolcularına maçın penaltılara gitmesi ihtimaline karşı penaltı çalıştırıyor.

Yönetim Kurulu ise her idmanda teknik heyet ve futbolculara destek verirken, camia Devrek Belediyespor ile oynanacak play-out maçı için sabırsızlanıyor.

Editör: Pusula Gazetesi