Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da dün akşam idmanda Teknik Direktör Cafer Aydın'ın, golcü futbolcu Haluk Türkeri'ye hakaret etmesiyle ikili arasında yaşanan kavga karara bağlandı.

Zonguldak Kömürspor yönetimi bugün 12.00'ta kulüp binasında toplanarak kavgayı masaya yatırdı. Yönetim olayda "Bir futbolcu için hoca gönderilmez" mantığı ile kavganın faturasını Haluk Türkeri'ye kesti ve kulüpten gönderme kararı aldı. Yönetim aldığı kararı Haluk Türkeri'ye tebliğ ederken kulüple ilişkisi kesildi.

ADALETSİZ KARAR OLDU
Zonguldak Kömürspor yönetimi kavga ile ilgili aldığı karara kamuoyu saygı göstermeli. Ancak bir takımın teknik direktörü, bir takımın futbolcusuna tüm arkadaşlarının önünde "Dang...." ifadesi kullanarak hakaret etmesi, bu hakaretin ardından futbolcunun kendini savunması, çıkan tartışmanın ardından faturanın mağdur olan futbolcuya kesilmesi yönetiminin vicdanını ne kadar rahatlatacak, o da yönetimin kendi vicdanına ve taktirine kalmış bir durum. Kaldı ki Haluk Türkeri geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılmış, attığı ve attırdığı gollerin yanı sıra takıma liderlik yaparak Zonguldak Kömürspor'un kümede kalmasını sağlayan futbolcular arasında yeraldı. Kırmızı-lacivertli ekipte yeraldığı süre içinde ne takım arkadaşları ile ne de Teknik heyet ile sorunu da olmadı. Yaz döneminde ise Almanya'da günde iki kez fitness çalışıp yeni sezona hazırlandı. Haluk gelen teklifleri geri çevirip, Zonguldak Kömürspor ile anlaştı. Günün sonunda ise idmanda Teknik Direktör Cafer Aydın'dan yediği hakaretlere rağmen takımdan gönderilen isim Haluk Türkeri oldu.