AK Parti İl Koordinatörü Ersan Aksu, il başkanlığını ziyaret etti AK Parti İl Koordinatörü Ersan Aksu, il başkanlığını ziyaret etti

İncelemenin ardından açıklamalarda buluna Milletvekili Muammer Avcı, çalışmaların Eylül ayı ortalarında tamamlanacağını ifade etti.
Milletvekili Avcı'nın açıklamaları şöyle;
"DSİ Genel Müdürlüğü’müzce yapımı gerçekleştirilen ve tarafımızca takibi yapılan, Zonguldak Merkez'imizde bulunan deremizin, üç etaptan oluşan ıslah çalışması devam ediyor.
Gazipaşa Caddesi’ ni Acılık’ a bağlayan yaya köprüsü ile Uzunmehmet Caddesi'ni İstanbul-Ankara çevre yoluna bağlayan karayolu köprüsü arasındaki 200 metrelik alanda, fore kazık, istinat duvar ve vatandaşlarımıza görsel anlamda güzel bir seyir imkanı sunacak. Cam teras korkuluk çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yapılan çalışmalar Uzunmehmet Caddesi yönünde devam ederken; karşı yönde yapılacak imalatlar için yüklenici firmaya sağlanacak operasyon rahatlığı ile Eylül ayının ortalarına doğru tamamlanması beklenmektedir.
Diğer taraftan Ankara Köprüsü olarak bilinen köprünün dere tarafında yapılan yaya köprüsünün yüzde 90’lık bölümü de tamamlandı.
Çalışmalarımızın Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Muhabir: Öznur Güneş