Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor yeni sezon iç ve dış transfer çalışmalarına Teknik Patron Semih Tokatlı'nın raporu doğrultusunda devam ediyor. Eflatun-beyazlı ekip son olarak gündemine iki futbolcu daha aldı. Teknik Direktör Semih Tokatlı'nın istediği Kartalsporlu sağbek Hakan Toker ve Yeşilyurt Belediyespor'un kanat forveti Selim Dağ ile görüşmeler son aşamaya geldi.

HAKAN TOKER 24 YAŞINDA

24 yaşındaki sağbek Hakan Toker futbola Sakaryaspor alt yapısından başladı. Ardından Gaziosmanpaşa, Kocaelispor ve son olarak Ladik Belediyespor'da forma giydi. Hakan'ın Ereğli Belediyespor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

SELİM DAĞ KANAT FORVET

Teknik Direktör Semih Tokatlı'nın ısrarla kadrosunda görmek istediği sağ kanatta da oynayabilen forvet oyuncu 25 yaşındaki Selim Dağ futbola Sivas Belediyespor U21 takımında başladı. Selim daha sonra Sarıkamış Esnafspor, 44 Malatyaspor, Erzin Belediyespor, Kilis Belediyespor, Güzelorduspor, Araban Belediyespor ve Yeni Amasyaspor ve son olarak Yeşilyurt Belediyespor'da forma giydi.

GÖKHAN VE KAAN İLE GÖRÜŞME SÜRÜYOR

Ereğli Belediyespor eski oyuncusu Gökhan Kuloğlu ve Zonguldakspor'da da forma giyen Kaan Yıldırım ile görüşmelerini sürdürüyor. Gökhan Kuloğlu'nun transferinin zora girdiği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi