2017-2018 futbol sezonu öncesinde ilk etap kamp çalışmalarını Ereğli Kışla Tesislerinde sürdüren Ereğli Belediyespor, Pazar günü Bolu kampına girdi. Yaklaşık 10 gün boyunca Bolu Termal Otel'de sıkı bir tempo içinde çalışacak olan Ereğli Belediyespor bu süreçte hazırlık maçlarına da ağırlık verecek.

İLK RAKİP MAHMUTBEYSPOR

Ereğli Belediyespor Bolu'da ilk günü çift idmanla geride bırakırken, Salı günü saat 10.30'da ilk hazırlık maçını oynayacak. İstanbul Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Mahmutbeyspor ile oynayacak olan Ereğli Belediyespor ciddi bir sınav verecek.

SON DURUMLARINI GÖRECEK
Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan, Mahmutbeyspor ile oynanacak hazırlık maçında tüm futbolcularına şans vererek futbolcularının son durumunu görmek istiyor. Eflatun-beyazlı ekipte futbolcular Teknik heyetin gözüne girebilmek için büyük bir rekabet içindeler.

Takımımız Bolu kampındaki ilk hazırlık maçını 22 Ağustos Salı (Yarın) saat 10:30 da, İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Mahmutbeyspor ile yapacak. Karşılaşma 2 takımında kamp yaptığı Bolu Termal Otel Tesislerinde oynanacak.

Editör: Pusula Gazetesi