Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor yaptığı flaş transferlerle sezona şampiyonluk parolasıyla girdi. Yönetim transfer konusunda hiç bir fedakarlıktan kaçırmazken, Ereğli Belediyesporlu taraftarlar da takımlarından şampiyonluk bekliyor.

Ereğli Belediyespor sezonun ilk maçındı deplasmanda Çilimli Belediyespor ile oynadı. Düzce temsilcisi karşısında sahaya galibiyet parolasıyla çıkan Ereğli Belediyespor 45+3'üncü dakikada kalesinde gördüğü golle ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı.

İkinci yarıya önce beraberlik, ardından galibiyet gollerini atmak için çıkan Ereğli Belediyespor rakibi karşısında ilk yarıda oynadığı kötü futbolu ikinci yarıda sürdürünce rakip Çilimli Belediyespor 75'nci dakikada 2-0 öne geçti. Herkes maçın bu skorla tamamlanacağını sanırken rakip Çilimli Belediyspor 3'ncü golü buldu ve sahadan 3-0 gibi net skorla galip ayrılan takım oldu.

Ereğli Belediyespor ilk maçında kötü futbolla 3-0 gibi kötü bir yenilgi alırken taraftarlarını da hayal kırıklığına uğrattı. Eflatun-beyazlı ekip 90 dakika boyunca 1 pozisyon bulurken rakip Çilimli Belediyespor ise 6-7 net pozisyon bularak maça damga vurdu.