TMMOB Maden Mühendisleri Odası'nın (MMO) kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen "Madencilik, İnsan ve Yaşam" konulu yarışmada Kahraman Bekçili'nin fotoğrafı birinciliğe layık görüldü.

TMMOB Maden Mühendisleri Odası'nın kuruluş yıldönümü kapsamında "Madencilik, İnsan ve Yaşam" konulu fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışmada, 86 fotoğraf sanatçısı 296 adet fotoğraf ile katıldı. Bu fotoğraflardan 67'si "Fotoğraf Seçici Kurul tarafından sergilenmeye değer bulundu. Yarışmada, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli Kahraman Bekçili, 'Madenci ve kızı' konulu fotoğrafıyla birinci, İbrahim Aysundu, 'Madene giriş' konusu ile ikinci ve Ahmet Öktem Arıç ise 'Kabir' konulu fotoğrafıyla üçüncü oldu. Yarışmada Ebru Sargın Koca ve Mehmet Uluyurt (Yağmur) ile Tolga Ulutaş ise 'Traverten Bloklar ve Madenci' konulu fotoğraflarıyla Başarı Ödülleri'ne layık görüldü. Ayrıca bir adet üye tercihi ödülü ise 16 Aralık 2019 tarihine kadar verilecek oylarla belirlenecek.

Yarışmada ödül kazanan fotoğraf sanatçılarına ödülleri Maden Mühendisleri Odası'nın kuruluş günü olan 20 Aralık 2019 tarihinde Ankara'da yapılacak tören ile verilecek.

Editör: Pusula Gazetesi