Firmamız İstanbul'da bulunan lokmacı firmaları arasında kaliteli hizmeti müşteri memnuniyeti ile öne çıkan firmalardan biri olarak hizmet vermektedir.

Lokmacı firmaları günümüze Osmanlı mutfağından gelen ucuz maliyeti ve pratik yapımı olan bir tatlıdır. Bilinen ilk lokmanın yapılışı 1400 yılları da bulsa Osmanlı mutfağı ile birlikte şerbet ile çeşitli aramalar katılarak lokmanın günümüze kadar evirilmesi ve ulaşması sağlanmıştır. Lokma tatlısı yalnızca maya, un, tuz, su ve şekerden oluştuğundan oldukça düşük maliyetli bir tatlıdır. Bu sebeple Türkiye'nin hemen her köşesinde bulunan tatlıcılarda lokma tatlısını rastlayabilirsiniz. Bunun da yanı sıra köşe başlarında lokmacı görebilmeniz çok yüksek bir ihtimaldir.

İstanbul Lokmacılık

Maliyetinin düşük olması sebebiyle lokma tatlısı genel olarak yapılacak hayır işlerinde ve bunun yanı sıra çeşitli dağıtım işlerinde de tercih edilen ilk tatlılardan biridir. Bu anlamda firmamız gezici lokmacı arabaları sayesinde kişilere çeşitli hayır işlerinde dökme dağıtabilmeleri adına hizmet sağlamaktadır. Firmamız bulunduğu bölgede en sık tercih edilen lokmacılardan biri olmaktadır. Ticaret anlayışı olarak müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız sağladığı müşteri memnuniyetleri sayesinde uzun zamandır pek çok müşterinin özellikle tercih etmesi sebebiyle popülaritesini kalitesinden ödün vermeden arttırmıştır. Lokma tatlısı minimum malzeme ile hazırlanan hamurun ufak ufak bölünerek sıvı ve kızgın yağda kızartılmasının ardından elde edilen topların üzerine tatlı bir şerbet dökülmesi ile elde edilir. Bu şerbete çeşitli yerlerde çeşitli aromalar katılmaktadır. Ancak lokma tatlısının orijinali şerbetine farklı hiçbir aroma katmadan koyu ve oldukça şekerli bir şerbet yaparak lokmaların üzerine dökmek yolu ile elde edilmektedir. Lokma tatlısı düşük maliyeti sebebiyle fazlaca tercih edildiğinden çeşitlendirilmesi de normaldir.

Lokma Fiyatları

Firmamız işinde uzman kadrosu ile birlikte yine minimum maliyetle maksimum verim alabileceğiniz tatlılar konusunda uzmanlaşmıştır. Bunlardan biri de lokmadır. Hayır lokması her daim firmamızda hazır ve taze olarak bulunmaktadır. Bu sebeple firmamızdan lokma alışveriş yaparken ya da firmamız aracılığı ile lokma dağıtmak istediğinizde hiçbir kaygı gütmeden keyifli bir şekilde hizmet almaya devam edebilirsiniz. Firmamızdan alacağınız hizmet civarda alabileceğiniz en kaliteli hizmetlerden biridir. Bu sebeple firmamız bulunduğu bölgede uzun yıllardır hizmet vermeye devam etmektedir. Lokma fiyatları firmamızda sektöre göre belirlenen en alt limitten belirlenmiştir. Bu sebeple maliyeti zaten düşük olan bu tatlı lokmacı İstanbul firmaları arasında öne çıkmaktayız.

Hayır Lokması

Hayır lokması kişilerin belirli bir adak doğrultusunda ya da yıldönümlerinde hayır duası alabilmek için dağıttıkları lokma çeşididir. Firmamız bünyesinde bulunan gezici araçlarımız sayesinde istediğiniz her an her yerde hayır lokması dağıtabilirsiniz. Hayır lokması fiyatı müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak adına en alt limitten belirlenmiştir. Detaylı bilgiye ulaşmak için telefon numaralarımız aracılığıyla bize ulaşarak detaylı bilgi alabilmeniz mümkündür.