Fener'de kayalıklardan atlamıştı: 6 aylık mücadeleyi kaybetti Fener'de kayalıklardan atlamıştı: 6 aylık mücadeleyi kaybetti

Sendika Yöneticileri, emekli kenti Zonguldak'ta üye yapmak için kurdukları stantta hem üye yaptılar hem 1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Bayramı'na davet ettiler. 

Tüm Emekçilerin Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Mahmut Kılınç, emeklilerin sorunlarının çözülmesinin örgütlenmeden geçtiğini ifade etti. 

Mahmut Kılınç'ın açıklaması şöyle: "Tüm emekçilerin sendikası olarak bütün emekçilerin sesi olmaya devam edeceğiz. Şu anda açtığımız stantta Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne ulaşılmak üzere taleplerimizi içeren bir dilekçe. Onu imzaya açtık. Bütün emeklileri buraya davet ediyoruz. Ayrıca 1 Mayıs Çarşamba günü bütün emekçilerle alanlarındayız. Saat 11'de tüm emeklileri ve emekli dostlarımızı ve tüm Zonguldak halkını 1 Mayıs mitingine davet ediyoruz. Emeklilerimizin sorunları herkes bildiği gibi oldukça büyük iş. Bugün açlık sınırının altında maaşa mahkum olan emekliler 'artık yeter' deme noktasına geldiler. Bu noktayı bile geçtik. Ve son seçimlerde iktidara aslında bir mesaj gönderdiğini düşünüyoruz. Ama bu mesajlarımızın ve söz hakkınızın güçlü olduğunu daha da devam ettirmek için örgütenmemize devam ediyoruz. Örgütlenmeniz hızla Zonguldak ilinde devam ediyor. Bütün ülkemizde de çalışmalar sürüyor. Emeklilerin güçlü olması için örgütlenmesi gerektiğinin altını bir kez daha çiziyoruz. Tüm emeklileri tüm emeklilerin sendikasında örgütlenmeye davet ediyoruz. Ancak böyle güçlü olabilir. Taleplerimizi böyle ifade edebiliriz diye düşünüyorum. Zonguldak'ta 3 aylık sürede 350 üye yaptık."

Muhabir: Öznur Güneş