Türkiye Kick Bokc Federasyonu tarafından İstanbul'da gerçekleştirilen 7'nci Uluslararası Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda Zonguldaklı sporcular şov yaptı. Aldıkları başarılarla Zonguldak'ı gururlandıran sporculardan Havva Nur Velioğlu dünya şampiyonu olurken Hakan Kolça ise dünya üçüncüsü olarak ülkesine ve kulübüne gurur yaşattıla.

Antrenör Bülent Çiçek nezaretinde Zonguldak Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan'ı ziyaret eden sporcular şampiyonadaki anılarını ve yaşadıkları duyguları Başkan Alan ile paylaştılar.
Belediye Başkanı Ömer Selim Alan başta antrenör Bülent Çiçek ve tüm sporcuları böylesine önemli bir organizasyonda elde ettikleri başarılardan dolayı kutladı.

BAŞKAN ALAN SPORCULARI KUTLADI

Zonguldak Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan sporcuları kutlayarak duygularını şu şekilde dile getirdi: "Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Şampiyonasında Kick Boks Dünya Şampiyonu olan Havva Nur Velioğlu ve Dünya 3'üncüsü olan Hakan Kolçak'ı yürekten kutluyor, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden beraberindeki sporcularımız İlknur Kabuk, Efe Çağan Karakurt, ve Sude Erdoğan'ı tebrik ediyorum"