20 Şubat Salı akşamı Terakki Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluşan Alan'a AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız eşlik ettiler.

Terakki Mahallesi'nde program yapılacak salona girişi sırasında vatandaşlar tarafından coşku ile karşılanan Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, katılımın çok yoğun olması sebebi ile adeta miting duzenledi dedirtti.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, vatandaşlara 5 yıllık süre içinde yapılan çalışmalar hakkında sunumunu gerçekleştirdi. 

Alan: "Terakki Mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizin muhteşem coşkusu ile bir araya geldik, hasbihâl ettik, kucaklaştık. 

Bugüne kadar yapılanların sadece bir başlangıç olduğunu, daha yapacak çok işimiz olduğunu unutmadan, bu inanç ve kararlılıkla sizlere daha iyi hizmetler sunmak için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz.

Programımıza katılım sağlayarak, yoğun ilgi gösteren değerli hemşehrilerime teveccühleri için çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Program sonrasında söz alan AK Parti İl Başkanı Çağlayan: "Yapılan hizmetlerin akamete uğramaması için Belediye Başkanımızı gönüllerinize emanet ediyor, her zamanki gibi desteklerinizi bekliyoruz." dedi.

Son olarak söz alan Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız: "Bu coşkulu akşamı bizlere yaşatan Terakki Mahalle sakinlerimize, bu organizasyonda emeği geçen Mahalle Başkanımız Sercan Soytürk'e ve yönetimine teşekkür ederim dedi.

Program vatandaşlar ile resim çektirilmesinin ardından sona erdi.

Selim alan Terakki Mahallesi

Selim alan Terakki Mahallesi1

Tuncay Güngör son yolculuğuna uğurlandı Tuncay Güngör son yolculuğuna uğurlandı

Selim alan Terakki Mahallesi2

Kaynak: Haber Merkezi