31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanma işlemi bu sabah 08.00'de başladı. Cumhur ittifakının adayı doktor Ömer Selim Alan ve eşi Ceyda Alan, 1123 nolu sandıkta 199'uncu sırada oyunu kullandı.
Başkan Alan, üniversite sınavına Yayla Ortaokulu'nda girdiğini belirterek "Üniversite sınavına Yayla Ortaokulu'nda girdim. 2019 seçimlerini Yayla Ortaokulu'nda kazandım. İnşallah 2024 yerel seçimlerini de Yayla Ortaokulu'nda kazanacağım" dedi. 

Belediye özelleştirme çabalarından vazgeçmelidir Belediye özelleştirme çabalarından vazgeçmelidir

Zonguldak’ta toplamda bin 650 sandıkta 462 bin 958 seçmen sandık başına giderek saat 17.00’ye kadar oylarını kullanacak. 
Zonguldak Merkez İlçe'de 303 nolu sandıkta 89 bin 902 seçmen oyunu kullanacak.
Oyunu kullanan Dr. Ömer Selim Alan  "Bugün 31  Mart yerel seçimleri için bugün geldik. Vatandaşlık görevimizi yaptık. İnşallah Zonguldak'ımız için, ülkemiz için, memleketimiz için hem bizim için en hayırlısı olur. Biz her zaman başından beri şunu dedik. Vatandaşımıza güvenimiz sonsuz. İnsanımız, Zonguldak'ımız inşallah en doğru kararı verecektir. Ve Zonguldak'ımızın kazandığı bir seçim olacaktır. Bütün hem memleketimize, Zonguldak'ımıza, hem de ülkemize inşallah Hayırlı uğurlu olur diyorum" dedi. 
 

Muhabir: Öznur Güneş