Bu hastalık tehdit ediyor: Uzmanı uyardı Bu hastalık tehdit ediyor: Uzmanı uyardı

Eski döneme göre bu seferki adaylığın çok farklı olduğunu ifade eden Dr. Ömer Selim Alan "2019'da bu sadece adaylık ve projelerimizi anlatıyorduk. Şimdi ise hizmet olarak heybemiz dolu. Ve karnemiz sağlam" dedi.

Cumhur İttifakı'nın Adayı Dr. Ömer Selim Alan, Bem Bir Sen İl Başkanı Satılmış Öztürk ve Öz Sağlık İş Sendikası İl Başkanı Recai Özcan ve  sendika üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Alan sendika üyelerine sinevizyon ile 5 yılda yapılan projeleri ve çalışmaları anlattı.


"HÜKÜMETTEN ZONGULDAK'IMIZ İÇİN İSTEYECEĞİZ VE KOPARIP ALACAĞIZ"

Başkan Alan, sendikacılara yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Yeni dönemde belediye olarak inşallah bugüne kadar yaptığımızın daha fazlasını yapacağız. Eski döneme göre tabii farklıyız. 2019'da bu sadece adaylık ve projelerimizi anlatıyorduk. Şimdi ise hizmet olarak heybemiz dolu. Ve karnemiz sağlam. 5 yılda zaten hepimiz bu değişimi gözle görülür şekilde yaşıyoruz. İstiyoruz ki devamını getirelim. Yarım kalmasın. Geri gitmeyelim. Kim için yapıyoruz? Sizler için bizler yarınlarımız için, evlatlarımız için yapıyoruz. Zonguldak emeğin başkentidir. Cumhuriyetin ilk vilayeti Zonguldak'ımız daha fazlasını hak ediyor. Bu sefer daha da güçlüyüz. Ailemiz genişledi. Cumhur İttifakı adayı olarak. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin tensipleriyle Cumhur İttifakı adayıyız. İnşallah daha güçlü şekilde seçimi alıp, hayallerimizi, taleplerimizi Cumhurbaşkanımızı, hükümetimize daha gür sesle ileteceğiz ve daha çok hizmeti Zonguldak'ımız için isteyeceğiz. İnşallah koparıp alacağız. 5 senede yaptığımız gibi. Hepinizin desteğine ihtiyacım var. Güvenimiz tam. Duanıza beraber başaracağız. 2019'da seçimi aldığım zaman söylemiştim. Bu seçimin kaybedeni yok. Kazanan Zonguldak olur demiştim. Bu seçimde inşallah gene hep beraber kazanacağız. Memleketimiz kazanacak ki daha fazlasını istiyoruz. Hak ediyoruz. Gerçekten de hayal ediyoruz artık. Ne yazık ki bizden önceki dönemlerde hayal kurmak biraz zordu. En ufak hizmetlerde bile ne yazık ki aksamalar oluyordu. Ama gerçekten 5 yılda radikal kararlar aldık. Hep beraber Büyük işlere imza attık. Yeterli mi? Değil. Eksiklerimiz var mı var. Aklımızda kalanlar var. Vatandaşımızın bu saatten sonra yeni Zonguldak'la ilgili, özellikle kültür sanat anlamında daha fazla talepleri var. Haklı olarak. Hep beraber inşallah başaracağız."

Muhabir: Öznur Güneş