Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binası yenilendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binası yenilendi

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, belediyenin borcunun 257 milyon lira olduğunu belirterek İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ile görüşerek müfettiş istediğini açıkladı.  
Özcan Ulupınar, “İller Bankası’ndan 7 milyon lira geldi. 2 milyon tahsilat yaptık, 2 milyon borç bulduk, 11 milyon lira tutarındaki maaşlarımızı ödedik. 250 personelimiz var. 70’i temizlik ve fen işlerinde. Gerisi diğer birimlerde. 74 bin lira maaş alan personellerimiz var. İşimiz zor. Ama başaracağız” dedi. 
Personel ile toplantı yaptığını anlatan Özcan Ulupınar şöyle konuştu: “Bize oy veren, vermeyen herkesle çalışmak istiyoruz. Birim amirlerimiz boşta kalan, çalışmayan arkadaşlarımızı fen işleri ve temizlikte değerlendirecek. Tek derdimiz personelimizi çalıştırmak.”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile olan görüşmesini açıklayan Özcan Ulupınar, “Sayın Bakanımız Bayramdan sonra hemen müfettiş gönderecek. Sayın Valimize de bilgi verdik. İflas etmek üzere olan bir belediyeyi devraldık.”

Kaynak: Haber Merkezi