Zonguldak’ın Devrek ilçesinde başarılı projelere imza atan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Verim, Çaycuma İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini getirildi.

Rıfat Verim Devrek’teki çalışmalarında kuruma destek olan herkese teşekkür ederken:"12 Eylül 2018 tarihinden beri canımı dişime takarak, mesai kavramı gözetmeksizin doğduğum ve doyduğum yer olan memleketimde yürüttüğüm Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevimi tamamlamış bulunuyorum.

Belediye gezi etkinlikleri başlattı: İlk durak Safranbolu oldu Belediye gezi etkinlikleri başlattı: İlk durak Safranbolu oldu

Bundan sonra Çaycuma İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak görevime devam edeceğim. 6 yıldır yürüttüğüm İlk Göz Ağrım Devrek İlçe Müdürlüğü görevim süresince şahsıma destek olan başta Tarım ve Orman Bakanlığımıza, Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, İl Müdürlerimize, Çaydeğirmeni ve Devrek Belediyesine, Devrek Ticaret ve Sanayi Odasına, Basının Güzide Temsilcilerine, Değerli Kurum Müdürlerimize, Siyasi Parti Temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşlarına, İl Genel Meclis Üyelerimize, Muhtarlar Derneği Başkanlarımıza ve Muhtarlarımıza, Çok kıymetli Üreticilerimiz Çiftçilerimize, Ziraat Odasına, Orkoop Üst Birliğine, Üretici Birliklerine, Kooperatif yönetici ve üyelerine, Tarımsal proje ve girişimlerde hep yanımda olan Ayanoğlu Doğa ve Su Ürünleri Sadık AYANOĞLU’na, Öcallar Petrol Aydın ve Aytaç ÖCAL’a ,Çay-Vet işletmesi Murat ÇARŞAMBALI’ ya, Ofluoğlu İnşaat Kasım OFLUOĞLU’na, Öksüz Mermer Nazmi ÖKSÜZ’e, Petrol Ofisi Bertuğ BAŞPINAR’a, Oktaylar Market Abdullah OKTAY’a, Veli Restaurant İlker KAVAK’a, Öğretmenevi Müdürümüz kıymetli hocam Hüseyin OKAY’a ayrıca Devrekli Esnaflara ve kıymetlı hemşerilerime teşekkürlerimi sunarım.

Bu yolda beraber yürüdüğümüz tüm mesai arkadaşlarıma Devrek tarımına verdikleri katkı ve özverili çalışmalarından dolayı şahsım adına teşekkür ediyorum. 

Görev yaptığım süre boyunca Bakanlığımız ve İl Özel İdare Müdürlüğünün verdiği desteklerle, mesai arkadaşlarımın azimli çalışmaları ve çalışkan üreticilerimizin gayretleri ile ülke tarımına katkı sağlamaya çalıştık.  

Çaycuma İlçe Müdürlüğünde başlayacak olan görevimin Ülkemiz tarımı için hayırlı ve uğurlu olması temenni eder, tüm mesai arkadaşlarımın ve çiftçilerimizin haklarını helal etmesini dilerim. Hoşçakalın…" dedi.

Muhabir: Yeliz Alagöz