Gerek ülkemiz gerekse de dünyamız için önemli gelişmelerin yaşandığı; üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, huzur içinde yeni bir yıla siz değerli hemşerilerimle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum.
Yeni yılın ülkemize, dünyaya barışın, dostluğun, kardeşliğin ve hoşgörünün egemen kılındığı bir yıl olmasını diliyorum.
Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi 2022 yılında da, toplumun tüm kesimleriyle işbirliği ve dayanışma içinde olan, toprakları üzerinde nice uygarlıklar barındırmış zengin tarihi, kültür, eşsiz doğal güzellikleriyle dolu Devrek'imizi hak ettiği noktaya getirmek olacaktır.
2021 yılında da tüm kamu görevlilerimizle birlikte ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye ulaşması yönünde siz değerli vatandaşlarımızın her zaman yanımızda hissettiğimiz destekleriyle gayret ve çalışmalarımıza artan bir şevk ve heyecanla devam edeceğiz.
Bu vesileyle yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum.